Kuvaus

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

DVD-ELOKUVAT alk. 0,5 €/kpl, BD-ELOKUVAT JA TV-SARJAT alk. 2€/kpl

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

 

MYYNNISSÄ DVD:nä TV-SARJA:

NIMI: The Last Ship - The Complete Series, 1-5 -tuotantokaudet eli koko sarja

(1, 2, 3, 4, 5 -kaudet)

PÄÄOSISSA: Eric Dane, Rhona Mitra, Adam Baldwin, Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Charles Parnell, Christina Elmore, Jocko Sims, John Pyper-Ferguson

ALUEKOODI: 2 (Suomi/Eurooppa)

KANNET: Englanniksi (pahvikotelo)

KUNTO: UUSI - MUOVEISSA

TEKSTITYS SUOMEKSI, kaikissa tuotantokausissa

 

HUOM:

2 huutokohdetta yhdellä (1) toimituskululla jos kohteiden molemmissa otsikoissa on ***-merkki eli EI TÄMÄ KOHDE

yhdistelen mielelläni toimituskuluja

Katso profiilistani mahdolliset viivästykset postituksissa

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

muut/boksit (DVD)             muut/boksit (BD)

 

ESITTELYTEKSTI:

koko sarja, Suomeksi -tekstitettynä

1-KAUSI

Maailmanlaajuinen katastrofi on pyyhkinyt melkein kaikki ihmiset maapallolta. Kauhistuttava virus ei kuitenkaan kohtaa USS Nathan James aluksen miehistöä, jonka tehtäväksi lankeaa ihmiskunnan tulevaisuuden pelastaminen. Toiminnantäyteinen sarja perustuu William Brinkleyn suosittuun romaaniin ja sitä tähdittävät Eric Dane, Rhona Mitra ja Adam Baldwin.

2-KAUSI

Yrittäessään levittää tohtori Rachel Scottin (Rhona Mitra) kehittämää lääkettä USA:n laivaston ohjushävittäjän kapteeni Chandler (Eric Dane), päällikkö Slattery (Adam Baldwin) ja miehistö saapuvat Yhdysvaltain maaperälle ja kohtaavat uusia uhkia, joita aiheuttavat Grandersonin (vieraileva tähti Alfre Woodward) johtama uusi maailmanjärjestys ja uusi salaperäinen vihollinen, The Immunes.

3-KAUSI

USS Nathan James miehistön huomio kohdistuu nyt Aasiaan, jossa Chandler osallistuu maailmanlaajuiseen huippukokoukseen tutkimaan syytöksiä "Scottin lääkkeen" hamstrauksesta sekä huhuja, joiden mukaan alkuperäisen viruksen mutaatio on saanut taudin jälleen puhkeamaan Japanissa. Jos kuulopuheet pitävät paikkansa, maailma on kurjassa jamassa. Kun myös Rachel Scottin kohtalo on tuntematon, toivosta ei ole ylitarjontaa.

4-KAUSI

Tom Chandlerin etsiessä lohtua Kreikassa kapteeni Slattery ja Nathan Jamesin miehistö ovat huomanneet, että virus on siirtynyt kasvikuntaan ja saastuttaa maailman ruokasadon. Kun he etsivät ratkaisua, joka voisi pelastaa maailman maailmanlaajuiselta nälänhädältä, Chandlerin ”sankarimatkasta” tulee moderni mukaelma Homerin Odysseystä.

5-KAUSI

Tällä kaudella maailma toipuu viimein tappavalta virukselta, joka tuhosi melkein koko ihmiskunnan, mutta globaali poliittinen levottomuus jatkuu edelleen. The Last Ship-sarjan viides kausi on kaikkein eeppisin, täynnä toimintaa ja jännitystä, mutta pohjimmiltaan se kertoo pitkittyneen sodan kustannuksista ja mitä se on vaatinut sitä vastaan taistelleilta sankareilta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 89 vrk 18 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

42 € Sulkeutuu 89 vrk 18 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.