Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pikkuautot ovat taas ottamassa mittaa toisistaan!

Sisältää jaksot:

Renkaiden varassa: Jannin ex-poikaystävä Akira tulee kaupunkiin ja haastaa Kimin kilpailuun radan ulkopuolella. Mustasukkaisuus saa Kimin suostumaan vaaralliseen haasteeseen.

Serkku kateissa: Kimin serkku Punto vierailee maalta ja haluaa auttaa Kimiä valmistautumaan seuraaviin suuriin kisoihin. Kimilla ei ole oikein hyvä olo, joten Punto ja Pate yhdistävät voimansa etsiäkseen hänelle uusia varaosia. Mutta Paten palatessa takaisin kilparadalle, on Punto kadonnut!

Irti kahleista: Kuuluisa yhtye THE HOT RODS on saapumassa Kisapolikselle ja he vievät kaiken huomion pois Kimin suuresta kilpailusta. Waltterikin on palannut takaisin kaupunkiin ja hän haluaa paikan parrasvaloista. Waltteri yrittää saada apua bändin roudarilta Samulilta, mutta hänellä onkin omat metkut mielessään.

Super Sonikki Tonikki: Uusi myyntimies, joka myy kaiken parantavaa super sonikki tonikkia saapuu kaupunkiin. V8 on todella innoissaan tästä uudesta tuotteesta, mutta ei kovin kauan. Pate ja Kimi haistavat palaneen käryä ja pienen tutkistelun jälkeen huomaavat V8:n olevan todella pahassa pinteessä. "Myyntimies" onkin ehkä vain vanha tuttu kilpa-auto, joka on ennenkin tehnyt pahojaan radoilla.

Sisältää myös kuvagallerian!

 

Kuvasuhde: 4:3 
Ääni: Suomi ( Dolby Digital Stereo)
Kesto: n. 46 min
Ikäraja: K-3

Kannet: Suomi


 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2018 13:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.