Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

DVD-ELOKUVAT alk. 0,5 €/kpl, BD-ELOKUVAT JA TV-SARJAT alk. 2€/kpl

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

 

MYYNNISSÄ DVD:nä TV-SARJA:

NIMI: The Originals - Vampyyrien sukua, 1-5 -tuotantokaudet eli koko sarja

(1, 2, 3, 4, 5 -kaudet)

PÄÄOSISSA: Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, Daniella Pineda, Leah Pipes, Danielle Campbell, Yusuf Gatewood, Riley Voelkel, Danielle Rose Russell, Steven Krueger

ALUEKOODI: 2 (Suomi/Eurooppa)

KANNET: Yhteispohjoismaiset (pahvikotelo)

KUNTO: UUSI - MUOVEISSA

TEKSTITYS SUOMEKSI, kaikissa tuotantokausissa

 

HUOM:

2 huutokohdetta yhdellä (1) toimituskululla jos otsikoissa on ***-merkki eli EI TÄMÄ KOHDE

yhdistelen mielelläni toimituskuluja (DVD ja BD toimituskulut maksimissaan 10 euroa pakettitoimituksena)

Katso profiilistani mahdolliset viivästykset postituksissa

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

muut/boksit (DVD)             muut/boksit (BD)

ESITTELYTEKSTI:

koko sarja, Suomeksi -tekstitettynä

Vampyyrisisarukset Elijah, Rebekah ja vampyyri/ihmissusi Nicklaus ovat Mikaelsonin perijöitä. Kun he palaavat valtamaan takaisin rakastamansa New Orleansin paholaisvampyyriltä Marcel Gerardilta, he aloittavat satoja vuosia muhineen valtataistelun – mukana on myös rakkautta, kostoa, verenhimoa ja alkukantaista himoa.

1-KAUSI

Seksikäs ja kiehtova sarja kertoo alkuperäisestä vampyyriperheestä ja vampyyrin ja ihmissuden hybridistä Niklaus "Klaus" Mikaelsonista. Kun noitakokous houkuttelee Mikaelsonit takaisin heidän sukunsa vanhaan kotiin New Orleansiin, pitkään kytenyt sota syttyy. Verisiteet ovat vahvoja, mutta vallanhalu - ja kostonhimo - voivat osoittautua vahvemmiksi.

2-KAUSI

Toisen tuotantokauden alussa ihmissudet ovat vuosisatojen väännön jälkeen päässeet vallankahvaan New Orleansin ranskalaisessa korttelissa. Viekkaan nerokas Klaus, rakkaudesta riutuva Elijah sekä häikäilemätön susiemo ja tuore hybridi Hayley etsivät uusia liittolaisia ja vahvistavat rivejään vallatakseen korttelin takaisin ja turvatakseen joukon pienokaisen tulevaisuuden.

3-KAUSI

Kolmas tuotantokausi kytee verenhimoa, kostoa ja yliluonnollista sodankäyntiä! Toisistaan vieraantuneet Klaus ja Elijah sopeutuvat kauan kadoksissa olleen sisarensa Freyan tahtoon. Hayley kärsii Klausin pienestä kostosta, Marcel ja Davina hallitsevat kaupunkia ja Cami ja Vincent kohtaavat mysteerin, joka liittyy ensimmäiseen Mikaelsonien siittämään vampyyriin.

4-KAUSI

Neljännen kauden tapahtumat alkavat viisi vuotta Mikaelsonin perheen suurimman tappion jälkeen. Marcel Gerard pitää Klausia vankinaan, ja sisarukset Elijah ja Rebekah nukkuvat syvää noiduttua unta. Uskaliaat pelastukset tuovat sisarukset jälleen yhteen, mutta heidän edessään on entistäkin suurempi uhka. Mikaelsonien ja heidän liittolaistensaon taisteltava yhdessä - vaikka taistelu voikin jäädä heidän viimeisekseen.

5-KAUSI

The Originalsin viimeinen kausi alkaa seitsemän vuotta sen jälkeen kun Mikaelsonin neljä sisarusta – Klaus, Elijah, Rebekah ja Kol – imevät neljännesosan Hollow’n pimeästä energiasta ja pakenevat New Orleansista. Mitä tapahtuu, kun pimeys ottaa vallan sinulle kaikkein rakkaimmasta? Parhaat palat on säästetty sarjan kolmeentoista viimeiseen jaksoon.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.4.2020 21:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.