Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

THE PUNISHER - Rankaisija (1989) | UNRATED | Limited Steelbook Edition | 2-Disc Special Edition | 1 BD-50, 1 DVD | 1 Movie, 3 Cuts (Unrated, R-rated + Workprint Version) | 89 min (Unrated) | Rated FSK-16 | Codec: MPEG-4 AVC | Koch Media | Region B / R2 | SOLD OUT / OUT OF PRINT!!! |


HUOM! Päälikannen kuvassa esiintyvä sininen Saksan sensuuri-indeksin ikärajaikoni (FSK-16) on siis pelkkä TARRA, jota ei enää ole. Joissain harvoissa tapauksissa vastaava on saatettu printata suoraan Steelbookin kanteen, mutta ei siis nyt myytävässä julkaisussa!

AINOA ja OIKEA The Punisher!! Ajat sitten kaikkialta LOPPUUNMYYTY (myös standardikotelojulkaisu on loppuunmyyty) harvinaisempi rajoitettu Steelbook -painos Koch Medialta 80-luvun yhdestä kautta aikojen parhaimmista väkivaltaelokuvien klassikoista!!

Viimeisen päälle UPEA kiiltopintainen (glossy) viimeistely, mikä valitettavasti vain ei myynti-ilmoituksen kuvissa pääse oikeuksiinsa. Pääkuvakin oli poimittava netistä, jotta edes värit olisi kuta kuinkin kohdallaan ja vastaisi todellisuutta. Tämä täytyy saada käsiin ihan itse, jotta Steelbookin estetiikassa kaikki erottuu edukseen. Esimerkiksi heijastumat ja värien vääristymät, kiiltopintaisista Steelbookeista kuvia otettaessa, on aina enemmän sääntö kuin poikkeus.

HUOM! Pääkuvassa esiintyy myös L-kortti, joka on taiteltuna mukana (3. kuva). Kuvat 2 ja 3 nyt myytävästä yksilöstä.


Triviaa:

Väkivaltakuvastonsa vuoksi monissa maissa lukuisten sensuuriversioiden uhriksi eri formaateissa joutuneen klassikon saatavuus täydellisenä unrated-versiona ja HD-resoluutiona (unrated-kohtausten osalta erityisesti) oli ennen nyt tarjolla olevaa julkaisua pelkkä fanien märkä uni, joka vaikutti mahdottomalta toteutua. Kaikki kuitenkin muuttui 2016, kun teknisesti hulppeista julkaisuistaan tunnettu saksalainen Koch Media (nyk. Plaion Pictures) tiedotti löytäneensä Ranskasta (yksi harvoista maista joka aikoinaan esitti elokuvan unrated version) alkuperäisen täysin sensuroimattoman version filmillä. Lopputulos on kultturiteko, josta välittyy ennen kaikkea sisällöntuottajien tinkimätön fanitus itse elokuvaan!

Hyvä muistaa myös, että mm. Koch Median aiempi, vuoden 2013 kolmen levyn rajoitettu Mediabook -julkaisu THE PUNISHER'sta (tämä: https://www.blu-ray.com/movies/The-Punisher-Blu-ray/59376/), joka on siis tuotettu Itävaltalaisen NSM Records'n kanssa yhteistyönä, on laadultaan ruokottoman surkea unrated-kohtausten osalta, jotka liitettiin japanilaisesta Laserdiscistä. Kyseinen julkaisu, vastoin monien olettamusta, EI ole TÄYSI unrated-versio! Kyseisestä julkaisusta nimittäin puuttuu 26 freimiä (1,08 sekuntia), jotka on hajautettuina useaan eri otokseen elokuvassa.

^ Täsmälleen sama pätee myös Itävaltalaisen NSM Records'n omiin Mediabook -julkaisuihin elokuvasta vuodelta 2015:

https://www.blu-ray.com/search/?quicksearch=1&quicksearch_country=AT&quicksearch_keyword=The+Punisher&section=bluraymovies

Eikä pidä unohtaa, että esimerkiksi sensuuri-Suomessa leffan leikattu R-versio lyheni VHS-periodilla ennätykselliset 11 minuuttia!!!!!!! Myöhemmin alkuinnostus vaihtui perustavanlaatuiseen pettymykseen myös Blu-ray:llä, kun ilmeni, että Atlantic Filmin kotimainen julkaisu vuodelta 2013 (tämä: https://www.blu-ray.com/movies/The-Punisher-Blu-ray/84917/) osoittautui niin ikään leikatuksi versioksi.

Myös kotimainen DVD on leikattu, kuten monet muutkin DVD-julkaisut leffasta!

Listaa näistä esimerkeistä voisi jatkaa kyllästymiseen asti. Leffan tosifanit osaa nämä asiat ulkoa, joten...........

Yksi monista kehujen paikoista Koch Media -julkaisussa on lisäksi fakta, että saksalsiset (jälleen kerran) hoitivat kuvateknisen toteutuksen, tällä kertaa erityisesti myös unrated-kohtausten osalta, huomattavasti ranskalaisia paremmin, vieläpä ranskalaisten omaa lähdemateriaalia hyödyntäen. Todisteena tästä kuva yhdestä elokuvan monista unrated-kohtauksista, joka on osaltaan paljon puhuva puolestaan:

https://caps-a-holic.com/c.php?go=1&a=0&d1=9015&d2=9021&s1=86789&s2=86826&i=8&l=1

^ HUOM! Ainoastaan uudelleen skannatut unrated-kohtaukset, jotka nyt siis ovat ensimmäistä kertaa TÄYDELLISINÄ elokuvassa mukana ja HD-resoluutiolla, on liitetty Koch Median oma tuottamaan huikeaan masteriin ranskalaisesta printistä (eli muu osa elokuvasta on Koch Median omasta, teknisesti ylivertaisesta lähdemateriaalista), josta lisää alempana:


Taustaa Steelbook -painoksen julkaisuajankohdan etkoilta:

"September 8th Koch Media will bring a new Punisher BD in Steelbook."

"After getting a French Theatrical Print, that seemed to be the complete unrated cut, they rescanned the missing sections, and reinserted them to their Master. They gave schnittberichte.com the new master before releasing it, and schnittberichte.com did a frame to frame comparison and confirmed tonight that the new release indeed will be the complete unrated Version in HD."

Complete schnittberichte.com news in German: http://www.schnittbe...ws.php?ID=10922

"Schnittberichte compared the new master to the french Laserdisc, confirming: Each single frame that was removed for the MPAA rating. (Compared to the unrated LD) Two single white images used to censor for MPAA Rating where correctly restored."


Jos jäit aikoinaan vaille tästä leffan kuvateknisesti parhaasta julkaisusta, niin tässä on loistava tilaisuus korjata menetetty mahdollisuus vähintäänkin vertailukelpoiseen hintaan, loistavassa kuntoluokassa!!!! Tätä ei liiku, ja hinnat on maailmalla sen mukaiset.

Maa-aluekoodi B (Blu-ray) ja 2 (DVD) eli näkyy suomisoittimilla!!


Elokuvan arvostelu verkkolehti Elitistissä:

https://www.elitisti.fi/arvostelu/2006/10/the-punisher-1989-rankaisija


Uutena tilattu Saksasta julkaisuajankohtana. Blu-ray katsottu kerran, DVD on yhä koskematon. Peilikirkkaat täysin hiusnaarmuttomat ja sormenjäljettömät levyt sekä kauttaaltaan VIRHEETÖN Steelbook. Säilytetty Steelbook protectorin (ei kuulu kauppaan) sisällä alusta alkaen. Kunto niin kertakaikkisen PRIIMAA kuin ikinä olla ja voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En tingi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.6.2024 3:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.