Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus


KUVANMUKAINEN, OK ISKUSSA oleva Cd "Heavy lastenlaulujen "diggareille.


THE RATZZ: Hard Ratzz hallelujah - CD

rottamaailmaa vavisuttavaan kokoonpanoon kuuluvat biisien teksteistä vastaava laulaja Rizzy Ratson, kitaransoiton jo poikasena oppinut kitaristi Gene La Borotta ja bändin cateringistä vastaava rumpali Hercules von Wotta.

Bändin historia alkaa siitä, kun Gene ja Hercules tutustuivat kaupungin puhtaanapitolaitoksen viemärin kannella ja päättivät tehdä jotain ennenkuulumatonta, nimittäin omaa rokkia. Pojat alkoivat treenata kovasti löytämässään hienosti kaikuvassa viemärissä. Eräällä kerralla harjoitustunnelin päästä kuului tömähdys ja kolinaa. Mennessään katsomaan, mitä oli tapahtunut, pojat näkivät tulevan laulajansa Rizzyn silmät kauhusta selällään ja silinteri littanana. Pojat rauhoittivat pelästyneen ja saivat uuden, musikaalisen ja verbaalisen ystävän. Laulajan myötä kolmen hengen bändi oli täydellinen ja sen nimeksi tuli The Ratzz.
The Ratzzin kappaleet kertovat rotan elämästä niin kauniina ja raadollisena kuin sen vain voi tunkioilta ja viemäristä käsin kokea. Vaikka tunnelma on joskus myös surumielinen, loistaa bändin kirkkaimpana johtotähtenä selvästi rokkarirottien maailmanvalloituksen hinku ja vankkumaton usko itseensä ja omaan musiikkiinsa.

Levyllä on 11 (esikuvilleen uskollista) kappaletta ja lisäksi musiikkivideo Hard Rock Hallelujah.

1. Hard Ratzz Hallelujah (Hard rock hallelujah)
2. Viemäriin (Guardian angel)
3. Taivas meitä rottia suojaa (I was made for lovin you)
4. En tahdo odottaa (Teach me love)
5. Kingit kaupungin (Would you love a monsterman)
6. Rottii vaan (What you are)
7. Taivas lyö tulta
8. Aave (Get up, get down, get crazy)
9. Pala juustoa (Pala taivasta)
10. Kyyhky (Platitude)
11. Huussin väki (Who's your daddy)

(p) & (c) 2006 HMC

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2018 9:13

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.