Kuvaus

Thing Double: The Thing & The Thing from another world DVD, 2 discs (ei suomitekstejä! tekstitys englanniksi) 

The Thing / Se jostakin

Aluekoodi 2 ja 4

Kauhu vuodelta 1982 ohjaus John Carpenter pääosissa Kurt Russell ja Wilford Brimley.

Kehosi on lämpöisin piilopaikka. Talvi 1982. Amerikkalainen luonnontieteellinen tutkimusretkikunta kerää Antartiksella näytteitä luonnonilmiöstä. Lähistöllä on norjalainen tutkimusasema, joka on jostain syystä jäänyt autioksi. Kun amerikkalaiset tutkivat asamaa, he havaitsevat että norjalaiset ovat löytäneet jotain hämmästyttävää: lentävän lautasen, joka on ollut jäähän hautautuneena yli sadantuhannen vuoden ajan. Mutta "se" joka on ollut avaruualuksessa, on päässyt vapaaksi; ja nyt on amerikkalaisten vuoro. Alkaa kampailu, tuntematonta, painajaismaista olentoaa vastaan, joka voi ottaa minkä tahansa muodon - myös ihmismuodon. Ja mikä vaara ihmiskuntaa uhkaakaan, jos "se" pääsee valloileen.

Käsikirjoitus
John W. Campbell Jr.

Näyttelijät
Kurt Russell
Wilford Brimley
TK Carter
David Clennon

 

The Thing From Another World / Se toisesta maailmasta 

Aluekoodi 2

Pelko lamauttaa arktisen aseman, kun tutkimusaseman lähettyviltä löytyy avaruusalus ja sen jäätynyt matkustaja. Mitä on edessä, kun outo olento toisesta maailmasta herää henkiin vuosituhantisesta horrostilastaan? John Carpenter arvosti tätä elokuvaa niin paljon, että teki siitä kiitellyn uudelleenfilmatisoinnin. Ridley Scott totesi, että mikään muu elokuva ei ole tehnyt häneen suurempaa vaikutusta. George A. Romero listaa teoksen yhdeksi viidestä suurimmasta elokuvaelämyksestään koskaan.

Ohjaus: Christian Nyby, Howard Hawks

Käsikirjoitus: Charles Lederer, Howard Hawks, Ben Hecht

Perustuu: John W. Campbellin novelliin "Who Goes There?" 

Pääosissa: Margaret Sheridan, Kenneth Tobey, Robert Cornthwaite, Douglas Spencer, James R Young, Dewey Martin, Robert Nichols, William Self, Eduard Franz, Sally Creighton

Valmistusvuosi: 1951

 

Kuntoluokitus: Hyvä. Siistit levyt

Käytän kuntoluokituksia

* Uusi: tuote on uusi muoveissa

* Hyvä: tuote on käytetty. Levy(i)ssä voi olla käytön jälkeä, joka ei vakuita toistoon, kansissa normaalia käyttökulumaa. 

 

Toimituskulut: 1 - 2 kpl normaalikokoista dvd- tai bd-levyä toimituskululla 3,50 €, 3 - 4 kpl 5,00 €. Suuremmat lähetykset lähetyksen koon mukaan.

VA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 17 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 46 vrk 17 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.