Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Thomas Sanders LEIKKIKENTTÄ, suomentanut Ilkka Äärelä.

Kustantajana on WSOY v. 2003 (1. painos), 434 sivua. VAKOILU, VASTAVAKOILU, KYLMÄ SOTA

Kirja on kovakantinen ja varsin hyväkuntoinen (vain hieman rispaantuneet kansipaperit).

Ote kansipaperien takasivulta:
”Thomas Sanders oli Berliinin muurin noustessa vain viisivuotias. Hän vietti nuoruutensa idän ja lännen epäluulon symboliksi leimatussa kaupungissa, jossa kylmän sodan konflikti kosketti jokaista perhettä. Myös Sandersin sukua oli jäänyt loukkuun muurin itäpuolelle.

Länsiberliiniläisenä Thomas Sanders oli vapautettu asepalveluksesta, mutta 1975 hän värväytyi omasta tahdostaan Länsi-Saksan armeijaan Bundeswehriin. Palvelusaika huipentui kahden vuoden rajuun erikoiskoulutukseen Yhdysvalloissa. Sen päämäärä paljastettiin vasta, kun Sanders ja hänen kahdeksan saksalaista asetoveriaan olivat saaneet koulutuksen päätökseen.

Sanders sai johdettavakseen salaisen erikoisyksikön, joka suoritti lukuisia vaarallisia tehtäviä Itä-Saksassa. Yksikkö murtautui useasti tarkoin vartioidun rajavyöhykkeen läpi, soluttautui maahan väärän henkilöllisyyden turvin, sabotoi teollisuuslaitoksia ja salakuljetti länteen ihmisiä, joille jääminen Itä-Saksaan olisi merkinnyt varmaa kuolemaa.

Leikkikenttä on Thomas Sandersin palvelus historialle, josta tämä luku puuttuu. Laittoman yksikön toiminta olisi paljastuessaan voinut rikkoa idän ja lännen suhteet peruuttamattomasti. Yhtä hätkähdyttäviä ja jännittäviä kirjoja ilmestyy vain kerran vuosikymmenessä.”

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.11.2017 16:23

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.