Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Tiina Kinnunen : Kiitetyt ja parjatut - Lotat sotien jälkeen
 

Nykyään lottia arvostetaan ja kiitetään kuten sotavuosina, mutta väliin jäävä ajanjakso oli lottien näkökulmasta raskasta aikaa - järjestön johto leimattiin fasisteiksi ja rintamalla palvelleet lotat kevytkenkäisiksi.

Lottien kokemusten ja sodan jälkeisten selviytymisstrategioiden lisäksi tutkimuksessa tarkastellaan Lotta Svärdistä ja lotista esitettyjä tulkintoja, joita julkisuudessa on esitetty viimeisten 60 vuoden aikana. Tutkimus selvittää myös, mitä järjestön johdolle ja omaisuudelle tapahtui.

Tutkimuksen tekijä, filosofian tohtori Tiina Kinnunen työskentelee yliassistenttina Joensuun yliopiston historian laitoksella. Lottien Suomi -kirjasarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Annika Latva-Äijön Lotta Svärdin synty ja Pia Olssonin Myytti ja kokemus - Lotta Svärd sodassa.


Painovuosi: 2006
Painos: 2.
Sivumäärä: 301
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Otava

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 583

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

 

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.1.2018 10:47

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.