Kuvaus

Tiklas Syksy nro 2 / 1957 - lehti. Klikkaa kuva isommaksi (tuote myydään kuvan kaltaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa).

Lassila & Tikanoja aloitti tukkukaupan rinnalla vuonna 1923 teollisen vaatteiden valmistuksen ja oli 1980-luvulle saakka Suomen suurimpia vaatetusteollisuusyrityksiä. Parhaimmillaan Lassila & Tikanojalle oli teollista toimintaa lähes kahdellakymmenellä paikkakunnalla Suomessa. Tunnetuimpia tuotemerkkejä olivat Tiklas-puvut, -paidat ja -puserot sekä Topman-kengät.

Viennin osuus liikevaihdosta oli 1960-luvulta lähtien yli 50 prosenttia ja yhtiöllä oli merkittävää toimintaa useissa Euroopan maissa. Lassila & Tikanojan osakkeiden noteeraus Helsingin Pörssissä alkoi vuonna 1961.

Julkaisija: Lassila & Tikanoja Oy
Sivumäärä: Värillinen/mustavalkoinen
Lehden koko: 20,5 cm (L) x 29,5 cm (K)
Sivumäärä: 36
Kunto: Hyvä, ei leikelty

Aiheina mm: Pariisi on puhunut, Ihmistuntemusta tarvitaan nailonsukkien myynnissä, Ikkunasomistuksen aakkoset, Tiklaksen kevät 1958, Keään ja kesän kenkä on tyylikäs ja yksinkertainen.

Maksutapa; huuto + 3,50 € postituskuluihin (toimitan pahvikuoressa) suoraan tililleni. Huom! En toimita postiennakolla!


 

Hakusanat: 50-luku 1957 50's fifties harvinainen vanha vintage antikvariaattinen nostalgia nostalginen lehti aikakaus kertomus tosi tiklas kotimainen suomalainen Finnish vaate muoti trendi teollisuus fiftari grease rasvis asuste nauloa ommella ompelimo pukimo

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 112 vrk 3 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,50 € Sulkeutuu 112 vrk 3 h 40 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.