Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.


Kuvanmukainen, HYVÃSSÃ iskussa oleva kovakantinen ensipainos ex-pääministeri MATTI VANHASESTA.


Timo Laaninen: SE ON IHAN MATTI

Matti Vanhasen 50-vuotisjuhlakirja.

Harmaana ja värittömänä pidetystä politiikan puurtajasta tuli lähes yhdessä yössä Suomen gallup-historian suosituin pääministeri.

Suosion taustalta paljastuu 30 vuoden kova työ. Menestyksellä on ollut myös hintansa.

Kirja kertaa vuoden 2003 dramaattiset tapahtumat Vanhasen näkökulmasta ja kuvaa hänen toimintaansa pääministerinä. Vanhasen omat päiväkirjamerkinnät antavat sisäpiirin tietoa pääministerin arjesta ja tuntemuksista.

Kirja kuvaa elävästi Vanhasen lapsuutta ja nuoruutta Espoossa. Kerrontaa elävöittää arkistoista ja yksityisalbumeista koottu runsas kuvamateriaali.

Tammikuussa 2006 Vanhanen tavoittelee tasavallan korkeinta virkaa. Kirja kertoo, millainen ihminen on ehdokkuuden takana.

1. painos

Karisto Oy:n Kirjapainossa
Hämeenlinna 2005

Kirja painaa lähes 700 grammaa

VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e   TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä myöskään ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

GIGOLO - SUSAN RUUSUNEN -PÃÃMINISTERIN MORSIAN -  PANOMIES

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
tai
Sulkeutuu 48 vrk 17 h 44 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 48 vrk 17 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.