Kuvaus

Tina pikari on 21cm korkea ja painaa 328g. Sen kylkeen on kohokuviolla tehty kuva nousevasta auringosta ja kukka kasvi aihe. Esineen ikä arvioitiin noin 100 vuotta vanhaksi ja Jugend tyyliä kuvaavaksi vanhaksi tina esineeksi. Toiset sanoivat pikari, toiset taas muki juomalasi tms. Onko tästä sitten juotu olut viini alkoholi aineita, ei muuta asiaa mitenkään, vanha esine. Aivan varmasti voidan heti sanoa, 100v vanha, saattaa olla jopa 170 v vanha. 

A17SP208 Tinaa oleva vanha juoma muki pikari 

Yhdistelen huutoja mielelläni. Puhdistukseen käytetään yleensä vettä ja kemikaaleja, nyt tässä on 100 vuoden " Prinsessa Ruususen " valtakunnan pölyt. Monet käyttävät metalli esineiden ruoste ja pöly lika puhdistuksen tavallista LIDL kaupasta saatavaa COLA juomaa, esine siihen kokonaan likoamaan 2 vrk. (48h.)   Kyllä puhdistuu, sillä COLA juomissa on aineita, jotka vaikuttavat !

Ihan oikean vakavasti asiaan ja antiikkiin suhtautuvat käyttävät Apteekista saatavaa sitruunahappo jauhetta ja sen aika mieto seos toimii samalla lailla, kyllä saa ruoste ja happo metallipinnasta kyytiä. Jokainen antiikki liike omaa ultravioletti lampun ja sitruunahappo pulveria, usein lainaavat mielellään ! ( Paitsi ei Pariisissa !) 

Katso myös ilmoituksiani K-18 osastossa, muutama hauska kohde. 

Kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 86 vrk 2 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

47,98 € Sulkeutuu 86 vrk 2 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.