Kuvaus

TINTTI KERÄILYAUTO - LINCOLN TORPEDO GRAND SPORT - FAARAON SIKARIT

Auto liittyy kyseiseen sarjakuva-albumiin. Jotkut autoista ovat taiteilijan omia keksintöjä - mielikuvitusautoja, mutta useimmat autoista ovat kyseisen aikakauden autojen oikeita pienoismalleja. Autot esiintyvät tämän sarjakuva-albumin keskeisissä tapahtumissa. TINTTI-keräilyautoissa (Hergé - en voiture TINTIN) on aina mukana myös kyseisessä sarjakuvassa esiintyviä hahmoja varsin yksityiskohtaisesti esitettyinä - joskus kuitenkin vain sarjakuvasankarit Tintti ja Milou. Pienoismalli on auton, matkustajien ja värien puolesta aina Hergén piirroksen mukainen.

Joistakin sarjakuva-albumeista on olemassa useampikin keräilyauto ja muutamista albumeista ei ole autoja ollenkaan (seikkailu tapahtuu merellä tai viidakossa). Keräilyauto on muovisessa kotelossa ja kotelon sisällä on sen reunoja kiertävä jokin albumiin liittyvä sarjakuva-aihe. Tämäkin on avaamaton pakkaus (vielä alkuperäisissä muoveissa, josta johtuen kuvakin on hieman outo - suttuisa). Mukana on myös AITOUSTODISTUS, jossa kerrotaan tarkemmin autosta ja auton liittymisestä Tinttiin tai kyseiseen sarjakuva-albumiin. Pienoismallien mittakaava on 1/43 ja niissä on metallikori. Autojen pituus vaihtelee 8 cm ja 12,3 cm välilä. Laatikon mitat ovat pituus 15 cm, korkeus 6,7 cm ja leveys 7 cm. Valmistuttajana on Edition Atlas  

Myynnissä on runsaasti muitakin näitä TINTTI -sarjakuvissa esiintyviä keräilyautoja, jotka sarjakuvista innostunut ja niitäkin vuosikymmeniä kerännyt isoisä ehti aikoinaan hankkia ja esitellä työhuoneensa vitriineissä.

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari). Laatikko on verran kookas, että se pitäisi postittaa aina pakettina. Kokeiltiin samalla, että 12 keräilyautoa mahtuu kuplamuovilla ja pahvilla suojaten samaan pakettiin yksillä 5,90 euron postimaksuilla. Tarjouksia vastaanotetaan useammasta samalla kertaa ostettavasta keräilyautosta.

Oheisena on linkit kaikkiin suomenkielisiin ja alkuperäisiin TINTTI -sarjakuva-albumeihin (vuosiluku on alkuperäisen sarjakuva-albumin julkaisuvuosi):
Tintti Neuvostojen maassa, 1930 Tintin au pays des Soviets, Tintti Afrikassa, 1931 Tintin au Congo, Tintti Amerikassa, 1932 Tintin en Amérique, Faaraon sikarit, 1934 Les Cigares du Pharaon, Sininen lootus, 1936 Le Lotus bleu, Särkynyt korva, 1937 L'Oreille cassée, Mustan saaren salaisuus, 1938 L'Île Noire, Kuningas Ottokarin valtikka, 1939 Le Sceptre d'Ottokar, Kultasaksinen rapu, 1941 Le Crabe aux pinces d'or,  Salaperäinen tähti, 1942 L'Étoile mystérieuseYksisarvisen salaisuus, 1943 Le Secret de La Licorne, Rakham Punaisen aarre, 1944 Le Trésor de Rackham le Rouge, Seitsemän kristallipalloa, 1948 Les 7 Boules de cristal, Auringon temppeli, 1949 Le Temple du Soleil, Mustan kullan maa, 1950 Tintin au pays de l'or noir, Päämääränä kuu, 1953 Objectif Lune, Tintti kuun kamaralla, 1954 On a marché sur la Lune, Tuhatkaunon tapaus, 1956 L'Affaire Tournesol, Seikkailu Punaisella merellä, 1958 Coke en stock, Tintti Tiibetissä, 1960 Tintin au Tibet, Castafioren korut, 1963 Les Bijoux de la Castafiore, Lento 714, 1969 Vol 714 pour Sydney, Tintti ja Picarot, 1976 Tintin et les Picaros , Tintti ja aakkostaide, 1986 Tintin et l'Alph-art

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

17 €
tai
Sulkeutuu 86 vrk 3 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

17 € Sulkeutuu 86 vrk 3 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.