Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomitekstein ja -kansin

 

Todella upeeta / Absolutely Fabulous: Kaudet 1-5 (6DVD) uusi ja muoveissa

Todella upeeta on BBC:n tuottama ja näyttelijä Jenifer Saudersin kirjoittama komediasarja. Sauders esittäää myös yhtä sarjan päärooleista yhdessä Joanan Lumleyn ja Julia Sawalhan kanssa.

Edina Monsoon (Jennifer Saunders) on PR-toimiston omistaja ja johtaja, yksinhuoltajaäiti ja vastuuton, kapinallinen nelikymppinen teini samassa paketissa.

Saffron ”Saffy” Monsoon (Julia Sawalha) on Edinan tytär, vakavamielinen nuori, joka yrittää pitää perheen elämän jonkinlaisessa järjestyksessä eikä ymmärrä äitinsä elämänvalintoja.

Patsy Stone (Joanna Lumley) on Edinan paras ystävä, entinen malli, ammattibilettäjä, julkkisten siipeilijä, alkoholisti, narkomaani, ja paljon muuta. Patsy ei voi sietää Saffronia.

June Whitfield esittää Edinan äitiä, joka on ollut hieman pihalla jo vuosikymmeniä, mutta kykenee välillä kuitenkin esittämään tyttärelleen myrkyllisiä huomautuksia. Herttainen mummeli, joka kärsii toisinaan kleptomaniasta.

Bubbles (Jane Horrocks) on Edinan hupsu henkilökohtainen assistentti, jolla on voimakas Lancashiren aksentti. Hän käyttäytyy ja pukeutuu kuin pieni lapsi.

Lähes jokaisessa sarjajaksossa on vieraillut tunnettuja julkisuuden henkilöitä useimmiten omana itsenään - muun muassa Twiggy, Lulu, Britt Ekland, Helena Bonham Carter, Whoopi Goldberg, Sofie Gråbøl, Elton John, Ruby Wax.

Sarjan tunnuslaulun ”This Wheel’s on Fire” ovat tehneet Bob Dylan ja Rick Danko ja sen esittää Julie Driscoll yhdessä Adrian Edmondsonin kanssa.

Valmistusvuosi: 1992 - 2003

Kesto: noin 16 h

Bonukset

  • Bloopers-kooste (20 min)
  • Kuvagalleria
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 14 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39,90 € Sulkeutuu 1 vrk 14 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.