Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tohtori Saukko pitää hyvää huolta kaikenkarvaisista potilaistaan – kömpelyksistä aina luulotautisiin asti. Jokivarren nuoriso onnistuu aina joutumaan pulaan ja muutkin asukkaat tuntuvat tarvitsevan apua tämän tästä. Tohtori Saukko on perehtynyt lääketieteen saloihin, mutta pitää usein kotitekoisia parannuskeinoja parempina, toisin kuin apulaisensa Taneli Töyry.

Elämä tässä sinikellojen ja lehtevien notkojen täyttämässä maailmankolkassa on aina täynnä tapahtumia, ja Tohtori Saukko on hyvin kiireinen hoitaessaan melkoisen onnettomuusalttiita eläinystäviään. Lähde mukaan seuraamaan Tohtori Saukon ja muiden jokivarren eläinten elämää!

Tohtori Saukon ja ystävien elämässä sattuu ja tapahtuu! Jokivarteen muuttaa uusi asukas ja Pomppuset viettävät grillijuhlia ja Tohtori Saukko syntymäpäiviään. Golf-pallot saavat melkoista kyytiä ja Neiti Hätövaara kokee kauhunhetkiä nähdessään muumion ja luullessaan että lapsiin on tarttunut tuhkarokko!

Koulun myyjäiset eivät myöskään suju aivan ilman kommelluksia. Kiirettä pitää, sillä koululle on löydettävä sijaisopettaja ja myrskyssä loukkaantuneista potilaista on huolehdittava parhaan mukaan. Onni-kameleonttikin onnistuu vielä kaiken lisäksi saamaan itsensä pulaan, joten Tohtori Saukolla on kädet täynnä työtä pitäessään järjestystä yllä! Kuinkahan hän loppujen lopuksi oikein onnistuukaan?

DVD sisältää jaksot:
- Onninväri
- Vaapukkayllätys
- Tohtorin syntymäpäivä
- Golflaukku
- Tohtori Donna
- Puuhaporukka
- Vuosisadan myyjäiset
- Koulun loppu
- Myrskyn jälkeen
- Onni onnettomuudessa

Kuvasuhde: 4:3
Ääni: Suomi ( Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: ---------
Kesto: n. 100 min
Ikäraja: S/T

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.11.2018 12:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.