Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tohtori Sykerö (4DVD) Loppuunmyyty suomijulkaisu. Ääni: Suomi , ruotsi Kannet: Suomi Sisältää kaikki 13 alkuperäisjaksoa. Tohtori Sykerö on pieni pyöreävatsainen keksijä,joka asuu kummallisessa talossa taloudenhoitajansa neiti Nokkosen kanssa. Hän keksii kaikenlaista, mistä olisi hyötyä lapsille ja eläimille ja vähän muillekin. Kaikista keksinnöistä ei kuitenkaan aina tule sitä,mitä hän on suunnitellut.Tule sinäkin mukaan Tohtori Sykerön ja hänen ystäviensä Maltti-Myyrän,Nirppu-Hiiren,Ringon ja Kirjekyyhky-Viipon ja Taskukello-Tikittäjän mielikuvituksellisiin ja jännittäviin seikkailuihin. Puhumme kaikki suomea!
*************************************
Siisti kokonaisuus. Jotain hyvin pientä voi olla levyissä Koteloissa normaalia kulumista. Pahviboksi siisti. Pieni repeämä etukannessa ja kolhu päädyssä. Vanha pahviboksi, ei uustuotantoa. Kulmissa pientä käyttökulumaa. L.3.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.10.2022 22:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
10.10. klo 10:30

Hei! "Jotain hyvin pientä voi olla levyissä Koteloissa", tarkoitatko tällä että myös levyissä on jotakin vai pelkässä kotelossa?:)

10.10. klo 13:01

Hei! Laitan yleensä tuon maininnan, koska jos kovin tuijottaa noita niin aina jotain voi löytää. Lisäksi myynnissä on hyväkuntoinen kokonaisuus. EI SIIS UUSI, EIKÄ UUDENVEROINEN. joten kuntoluokitus ja hinta kestää jos jotain pientä jälkeä voi olla.