Kuvaus

[AC0217] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,   HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen painos / kontaktimuovitettu kirjaston poisto suomen merenkulun historiasta kiinnostuneille.

SAMA KIRJA MAKSAA mm. FINLANDIAKIRJASSA 70.00e + PK -> KATSO   https://www.finlandiakirja.fi/en/joni-skiftesvik-toim-jo-viheltaa-takilassa-kertomuksia-meresta-ja-merenkulkijoista-206388.html
 

Toim. Joni Skiftesvik: JO VIHELTÄÄ TAKILASSA 

Kertomuksia merestä ja merenkulkijoista

Joni Skiftesvikin toimittamassa kokoelmassa on sekä fiktiivisiä tekstejä että päiväkirjaotteita, matkakertomuksia, merimiehen kirje ja meriselityksiä, joka kuvaavat tapahtumia ja ihmiskohtaloita maailman merillä. Skiftesvik on ryhmitellyt tekstit siten, että ne kertovat purjelaivojen aikakaudesta, tuntemattomista ja pelottavista vesistä, sota-ajasta ja meren vihasta. Teos päättyy kuvauksiin merten kulkijoiden ikuisesta kaipuusta kotisatamaan, läheisen ihmisen luo.
 Kokoelmassa on kertomuksia mm. seuraavilta tekijöiltä: Nils Blumenthal, Emil Elenius, Helge Heikkinen, Martti Juutilainen, Joppe Karhunen, Pekka Kinnari, Eino Koivistoinen, Paavo Korpela, Osmo I. Lehmuskallio, Seppo Muraja, Håkan Mörne, Hj, Nortamo, Oiva Pohjanpirkka, Timo Pusa, Joni Skiftesvik ja K.M Wallenius

Kirjan kuvituksessa on mukana osittain tarinoihin liittyviä dokumentaarisia kuvia.

1. painos

WSOY:n graafiset laitokset Porvoo 1993

KIRJA PAINAA HIEMAN YLI 1.1 KG

VOITTOHUUTO ja PK.  6.95e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

14,95 €
Sulkeutuu 64 vrk 1 h 55 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,95 € Sulkeutuu 64 vrk 1 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.