Kuvaus

Nyt huudettavana Amiga International –yhtiön entiseltä toimitusjohtajalta Petro Tyschtschenkolta 2014 ostettu Amiga 1200HD (Made in France). Tietokone on testattu täysin toimivaksi ja siinä on Petron nimmari etukuoressa.
Koneeseen on myös 08/2013 Vesaliasta ostettu A1200 ACA-1232 incl. CPU 68030/33 MHz and 127+1 MB RAM turbokortti.
Hiiri on Amigan alkuperäinen ja testattu täysin toimivaksi. Ohjaimeksi mukaan tulee klassinen 8bit Nintendon ohjain jossa toinen toimintapainike on "ylöspäin", jolloinka tällä voi pelata vaikkapa Giana Sistersiä ja muita tasoloikkia todella rennosti jos ei ole joystickiin tottunut.
Mukana tulevalla RGB SCART -adapterilla saat tietokoneesta parasta kuvaa sekä ääntä televisioosi.
Koneeseen on asennettu sisään valmiiksi 16GB:n muistikortti jolla on tuhansia Amiga pelejä, sekä myös liuta kasa demoja. Kortilla on molemmat sekä WB 3.1 että 3.9 otettavissa käyttöön ja mukana on heti alkuvalikossa readme tiedosto jossa on paljon ohjeita koneen käyttöön.
Virtalähde on Commodoren alkuperäinen, hieman kellastunut 5V 4,5A malli, eli tämä toimii täysin myös Suomessa :)
Kone ei ole kellastunut ja se on mielestäni todella hyväkuntoinen. Testasin kaikki näppäimet täysin toimiviksi ja ovat uudenveroisessa kunnossa. Koneelta löytyvä readme ohje on englanniksi, mutta sen verran selkeästi tehty että tällä saa kyllä ladattua Amigasta enempää tietämättömätkin pelit muistilta.

Koneella on kova hinta siksi että tämä on minun viimeinen Amiga 1200 ja lisäksi tuo aito nimmari koneen kyljessä on ainakin itselleni arvokas. Mahdolliselle ostajalle voin antaa Petron kanssa käydystä viestittelystä kuvakaappauksia, joka todistaa koneen aitouden.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 170 €
Sulkeutuu 49 vrk 11 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 170 € Sulkeutuu 49 vrk 11 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.