Tuote on myyty käyttäjälle turskamurska hintaan 103 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (24kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! HYVIN WANHA UPEA TOKAREV TT-33 TÄHTIPISTOOLIN NAHKAKOTELO ja LIPAS, sekä LIPAS ja KOTELO ovat LEIMATUT!!! Nahkakotelossa on upea wanha hyvin tumman ruskea, lähes musta patina, asekotelon nahkaläpän sisäpuolella on musta suorakaiteen muotoinen musteleima, jossa tekstiä, josta en saa selvää(kts. lisäkuvat). Metallisen lippaan päädyssä stanssatut leimat: TÄHTI(kuvioleima) ja 66(numeroleima), lippaan toisella sivulla on myös jokin kuvioleima(kts. lisäkuvat). Nahkakotelon leveys on 16cm ja kokonaiskorkeus yläpuolisen lipaskotelon kanssa 27cm. Koteloiden kokonaisuus on todella erikoinen malli, mahdollisesti jo joskus silloin aikoinaan modifioitu tarpeen mukaan. Metallinen lipas kestävänä hyvässä kunnossa, nahkakotelossa luonnollisesti vanhoja vuosikymmenten aikoina tulleita vaurioita. Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineisiin ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen paketin painon mukaan, Postikulut kotimaassa(Suomi) Postin uudistettujen palvelujen ja hinnaston mukaan: Numerolla-paketti(seurantakoodi) 8,50eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä tai perinteinen Postipaketti(seurantakoodi) 10,90eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee perinteisesti postilla. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu, myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
103 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.11.2017 23:10
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.