Kuvaus

Tom of Finland - tarrapostimerkkiarkki

Tarrapostimerkkiarkissa on kolme 1.-luokan tarrapostimerkkiä.

Taiteilija: Piirrokset/ drawings Tom of Finland (Touko Laaksonen), design Timo Berry.

Tarrapostimerkkiarkki on ensimmäistä painosta ja sen ilmestymispäivä on 8.9.2014.

Tom of Finland postimerkki on 1.-luokan ikimerkki joka käy kotimaan tavallisen kirjeen postitukseen jonka paino on max. 50 g.

Kirjeluokat yhdistyivät vuoden 2017 alusta. Kotimaan ikimerkki sekä 1. ja 2. luokan ikimerkit kelpaavat sellaisenaan kotimaan kirjeen (max. 50 g) postittamiseen. Ikimerkit käyvät arvostaan postimaksuksi muihinkin kirjelähetyksiin.

Postin kirjepalvelut käteishinnasto 31.3.2022 alkaen kotimaan ikimerkin ja 1. ja 2. luokan ikimerkkien arvo on 1,95

Vanhoja 1. ja 2. luokan ikimerkkejä voi käyttää edelleen lähettämiseen. Niiden arvo vastaa kotimaan ikimerkkiä, jonka arvo 31.3.2022 alkaen on 1,95 euroa.

Tom of Finland postimerkki on käyttö postimerkki ja postimerkeillä on keräily arvoa joten postimerkit on myös keräilijöiden kiinnostuksen kohde.

Tom of Finland -postimerkit ovat herättäneet kansainvälistä huomiota siitä asti, kun niiden julkaisemisesta kerrottiin ensimmäisen kerran. Yleisesti arvioidaan, että kyseessä on kaikkien aikojen eniten maailmalla huomiota saanut postimerkkijulkaisu. 

Tom of Finlandia pidetään yhtenä Suomen tunnetuimmista kuvataiteilijoista maailmalla. Hänen korostetun maskuliiniset homoeroottiset piirroksensa ovat nousseet omassa tyylilajissaan ikoniseen asemaan ja vaikuttaneet mm. popkulttuuriin ja muotiin. Teoksissaan Tom of Finland hyödynsi alakulttuureille tyypillistä itseironiaa ja huumoria. Tom of Finland ehti tehdä uransa aikana yli 3 500 piirrosta. Postimerkkiarkkiin päätyneet kaksi piirrosta ovat valinneet merkin suunnitellut graafikko Timo Berry ja Susanna Luoto, joka edustaa Los Angelesissa toimivaa Tom of Finlandin nimeä kantavaa säätiötä Suomessa. Postimerkkiarkin piirrokset esittelevät tekijälleen tyypillisiä voimakkaita ja itsetietoisia mieshahmoja. ”Arkissa kuvataan aistillista elämisen voimaa ja ylpeyttä itsestä. Sitä tässä pohjoisessa maassa ei ole koskaan liikaa”, Timo Berry kuvailee. Pienoisarkissa on kolme 1. luokan tarrapostimerkkiä. Taiteilija Tom of Finlandin takana oli Touko Laaksonen (1920–1991).

Tarrapostimerkkiarkki on postituore, käyttämätön ja leimaamaton.

Toisessa kohteessani on myynnissä Tom of Finland FDC kirjekuoria jotka ovat postituoreita.

Ole hyvä ja katso myös muut kohteeni.

Tom of Finland FDC kirjekuori - Huuto.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 105 vrk 15 h 17 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.