Kuvaus

"Kaikki tietävät, että kuunteleminen on ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa tärkeää. Nykyään myös jokainen ihminen haluaa tulla kuulluksi. Yhteistyö murenee jo alussa, jos jompikumpi osapuolista kokee, ettei hänen näkemyksiään - ja ennen kaikkea tunteitaan - ole otettu kuuleviin korviin. Kuuntelemisen taitoja kuulluksi tulemisen kokemus ovat työyhteisöjen kehittämisen perustaja nykyaikaisen johtamisen kulmakivi. Kuunteleminen ei ole todellakaan helppoa Ei riitä, että on fyysisesti paikalla. Kuuntelemiseen tarvitaan myös henkistä läsnäoloa ja empatiakykyä, varsinkin jos on puhujan kanssa eri mieltä.

Psykologi Tony Dunderfelt on toiminut yli 30 vuotta kuuntelutaidon ja vuorovaikutustaitojen valmentajana. Hän opastaa, miten yksinkertaisilla harjoituksilla, psykojumpalla, voi tehokkaasti edistää kuuntelemisen taitoja ja kehittää yhteistyötä, jossa jokainen saa tulla kuulluksi.

Tony on ihmisläheisen henkilö-valmennuksen uranuurtaja Suomessa. Häneltä on ilmestynyt Kauppakamarin kustantamana teokset Hyvä paha pomo, Minä - onnistujaksi joka olen sekä Konttorikemiaa."

Kauppakamari 2015, 1. painos. Pehmeäkantinen.

 

Hyväkuntoinen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 72 vrk 23 h 47 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 72 vrk 23 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.