Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jos sinun Topfield -tallennin hidastelee, jumittuu, ei näytä tallennettuja ohjelmia ym häiriöitä -eli on tyypillisesti virtalähteen osalta viallinen, on tässä helppo ratkaisu laitteen korjaamiseksi. Virtalähde on helppo itse vaihtaa (ostajalle toimitan yksityiskohtaiset, turvalliset ohjeet)

Edellämainittujen oireiden ilmaantuessa kannattaa virtalähde uusia / korjata sillä seuraavaksi pian hajoaa kiintolevy tallentimestasi. Tehtaalla asennetut huonolaatuiset kondensaattorit ovat vian aiheuttajia.

Kuvan virtalähde myytävänä. Virtalähteen malli: IP-S026 Rev 1.0  Virtalähde huollettu - toisiopuolen elektrolyyttikondensaattorit (9 kpl ) vaihdettu uusiin alkuperäisiä parempiin, hieman kalliimpiin, huippuluokan kondensaattoreihin (Panasonic  Low ESR). Virtalähde huollettu alan ammattilaisen toimesta ja koekäytetty noin viikon ongelmitta.

Katso muutkin kohteeni, lisää eri malleja.

HUOM !!!  Vanha virtalähde tulee toimittaa vaihdossa minulle ja heti kun olen sen saanut, kunnostettu virtalähde lähtee postiin.
Vaihtovirtalähteessä saa olla edellämainittuja vikoja, kuitenkin sen tulee olla senverran kunnossa että laite käynnistyy. Jos kondensaattorin pääty on pullistunut, on se selvä merkki viallisesta kondensaattorista.
Voit tarjota myös kokonaan "virratonta" virtalähdettä vaihdossa, mutta siitä täytyy sopia erikseen etukäteen. (Kaikki "virrattomatkin" on tullut tähän mennessä kuntoon)
Voit myös lähettää koko laitteen, teen asennuksen samaan hintaan.

Tämä toiminta nopeuttaa asiakkaan laitteen kuntoon tulemista. Yhtä hyvin voin vaihtaa osat sinun omaan virtalähteeseen ja saat sitten saman virtalähteen kunnostettuna takaisin.

TURVALLISUUS:
HUOM: Muista aina irroittaa verkkojohto pistorasiasta, jos avaat laitteen kannen tutkiaksesi esim, tuota virtalähteen mallinumeroa.
Kun laitteen verkkojohto irroitetaan pistorasiasta, virtalähteellä oleva "purkausvastus" purkaa ensiöpuolen jännitteet vaarattomiksi muutamassa sekunnissa ja virtalähdettä voi turvallisesti käsitellä.

POSTITUS:
Edullisin tapa postittaa = Smartpost pakettiautomaatti 6,60e ja huutopaketti 8e. Virtalähde painaa noin 300g.

MUUTA:
Kun olet asentanut kunnostetun virtalähteen tallentimesi, täytyy tehdä tehdasasetusten palautus sekä kanavien uudelleen viritys. Joskus on myös tarpeellista ladata viimeisimmät päivitykset laitteelle.

Annan tarvittaessa lisätietoja.


Hakusanoja:  Digiboxin korjaus.  Topfield korjaus.  Virtalähteen huolto.  Maximum c8000 korjaus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.1.2021 21:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
15.1. klo 20:58

Moi, myytkö irralliset konkat?

15.1. klo 21:45

Moi ! Myyn :) Lisätietoja: amg.mies@gmail.com