Tuote on myyty käyttäjälle misi2 hintaan 5 522 €

Kuvaus

Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa tai tuomioistuimen valtiolle menetetyksi tuomitsemaa, alkujaan takavarikoitua tavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta vahingonkorvausta. Maksu suoritetaan noutohetkellä käteisellä tai pankkikortilla. Nouto 5 työpäivän kuluessa huutokaupan päättymishetkestä, jonka jälkeen noutamatta jääneet tavarat laitetaan uudelleen myyntiin.

Emme lähetä tuotteita!

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!
Poliisin haltuun jääneiden löytö- tai takavarikkotavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinonharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä (laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista 9 §).

Umpikorinen pakettiauto Toyota Hiace, ensirekisteröity vuonna 2008, Kyseessä on autoverolain 23§ mukainen pakettiauto. Ostaja vastaa mahdollisista veroseuraamuksista. Ajoneuvon rekisteröintiin ja omistajanvaihdokseen löytyy lisätietoa Traficom.fi -sivustolta. Auto on Suomeen rekisteröity. Ajoneuvo myydään siinä kunnossa kuin se on. Autossa ei ole silmiinpistäviä lommoja. Ajokilometrejä on 193918. Akut ovat tyhjät. Ajoneuvon tarkempaan katselmukseen voi varata tutustumisajankohdan keskiviikoksi 13.1.2020 klo 08:00 – 16:00 välisenä aikana sopimalla näyttöajankohdasta ennakkoon sähköpostiosoitteeseen (näytön varaus tehtävä vähintään vuorokautta ennen näyttämis aikaa), ajoneuvoon liittyviä kysymyksiä voi myös lähettää samaiseen sähköpostiosoitteeseen: antti-jussi.harmainen@poliisi.fi.

AUTO KÄYDÄÄN MAKSAMASSA KESKUSTAN POLIISIASEMALLA 20.1. - 26.1.2021 välisenä aikana(auto muualla, Oulun alueella), JONKA JÄLKEEN KULJETUS AUTOLLE JÄRJESTETTÄVÄ ITSE . NOUTOAIKA SOVITTAVA ETUKÄTEEN                       

TAKAVARIKKOHOITAJAN KANSSA.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
5 522 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.1.2021 13:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
15.1. klo 18:07

Onko veroja maksamatta?

7.1. klo 11:51

antti-jussi.harmainen@poliisi.fi. Sähköposti ei ole kelvollinen!?

7.1. klo 12:28

antti-jussi.harmainen@poliisi.fi ilman viimeistä pistettä