Kuvaus

Vuoden 2023 tulikuumin uutuuspeli naisille!

Kyllästyttääkö iän ikuinen pullonpyöritys pikkutunneilla. Nyt olisi vaihtoehto nimeltään Tuhmat Tytöt! Tämä naisille suunnattu partypeli on ajoittain hävytön ja alati hauska. Tuhmat Tytöt yhdistää ystäväporukkaa uskaliaalla tavalla. Mehukkaita paljastuksia ja kuumia keskusteluja tarjoava peli kirvoittaa vuoden parhaat naurut!

Tuhmat Tytöt - pelissä on kaksi kategoriaa, joista toisessa arvuutellaan peliporukan kesken kuka on porukan rivoin ja kuka taas siveellisin. Toisessa kategoriassa päästään mehukkaiden paljastusten ääreen. Säännöt ovat simppelit ja pelaaminen onnistuu missä vain, eikä pelaamiseen tarvita mitään extravälineitä. Tätä peliä voit pelata kaksin tai isollakin porukalla. Pelin keston voi peliporukka itse määritellä. Pelin tekijät suosittelevat pelin ajan pidemmäksi kuin keskimääräinen yhdynnän kesto ja lyhyemmäksi kuin keskimäärin naisilta menee aikaa kampaajalla.

Palautetta pelaajilta:

"Impro yllätti jälleen positiivisesti uusilla Tuhmat tytöt -korteilla. Kysymykset noudattelivat Impron tyyliä uskaliaan hauskoilla kysymyksillä, jotka tarjosivat viihdykettä, monet naurut ja lukuisia mehukkaita paljastuksia. Jos etsit hauskaa viihdykettä tyttöjen iltaan, niin suosittelen ehdottomasti Impron Tuhmat tytöt-kortteja!"

"Pelin aikana ja sen jälkeen tajusin, että kuinka tuhma sitä oikeasti onkaan. Vielä hämmästyttävämpää oli huomata, miten tuhmia ennen niin siveinä ja konservatiivisina pitämäsi ystävät ovatkaan. Kummasti allkoi pelin aikana hiki valua selkää pitkin ja suuta napsaamaan. Paniikkinappulan käyttö kävi mielessä kerran jos toisenkin. Kumppanin kanssa kannattaa kokeilla, jos haluaa lisää jännitettä parisuhteeseen. Vaikutus on instant hymy ja sen välitön hyytyminen. Voihan se olla, että joku tästä kiihottuukin... Ei sekään väärin ole."

“Oli hauska muistella nuoruusvuosien kohelluksia. Hauskoja kysymyksiä!” 

"Saatiin kavereiden kanssa kunnia olla osana testiporukkaa, ja voin kertoa että tässä oli sitä jotain! Saatiin tietää toisistamme asioita mistä ei muuten ikinä ehkä kehdattaisi edes jutella :D Jatkoon!!"

Tästä linkistä esittelyvideoon!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 93 vrk 7 h 48 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Tuote on myynnissä
Huuto Turvalla

  • Tuote maksetaan Huuto Turvan asiakasvaratilille
  • Ostajan saatua tuotteen maksu tilitetään myyjälle
  • Lue lisää Huuto Turvasta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24,90 € Sulkeutuu 93 vrk 7 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.