Kuvaus

[0716]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen  HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu painos Tuija Lehtisen kirjallisuuden ystäville.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN NYT TÄNNE PALJON VASTAAVA MATSKUA.

Tuija Lehtinen: Enkelinkuvia hiekassa

Palkitun ja rakastetun Tuija Lehtisen ensimmäinen nuortenromaani vuodelta 1986 on elämänmakuinen ja herkkä kuvaus nuoren Marrun matkasta kohti aikuisuutta.

Murrosikä riepottelee Marrua kunnolla, ja helisemässä ovat myös hänen äitinsä ja uusi isäpuoli. Yhtäkkiä kuvioihin ilmestyy 15 vuoden poissaolon jälkeen Marrun oikea isä Jari, ja isä ja tytär lähtevät yhdessä lomamatkalle. Reissu tuntuu Marrun harmiksi tyssäävän tylsään saksalaiseen lomakylään, ja isäkin osoittautuu ihan erilaiseksi kuin Marru kuvitteli. Odottamattoman pakkopysähdyksen ansiosta Marru kuitenkin kohtaa uuden, ihanan ihmisen. Suomalaisen Nikon kanssa Marru kokee jotain uutta ja ihmeellistä – lomaromanssin.

Nidotun laitoksen 1. painos

Otava

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2007

VOITTOHUUTO ja PK.  2.15e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,95 €
Sulkeutuu 101 vrk 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,95 € Sulkeutuu 101 vrk 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.