Kuvaus

[AC0606]

Kuvanmukainen, OK ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos Renny Harlin / Hollywood elokuva maailman diggareille.

MAKSAA TILATESSA 26,20e + PK -> KATSO https://www.booky.fi/tuote/harjola_tuire/lahikuvassa_renny_harlin/9789511229742


Tuire Harjola: LÄHIKUVASSA Renny Harlin

Menestyselokuvia, Hollywood-elämää, epäonnisia naissuhteita ja ammatillisia pettymyksiä... Tuire Harjola kertoo tuoreessa kirjassaan, miten hänen pikkuveljestään Rennystä tuli maailmankuulu elokuvaohjaaja ja miten elämä on kohdellut Suomen suurinta elokuvajulkkista.

”Auringonsäteet siivilöityivät pölyisen ikkunan läpi poikakodin luokkahuoneeseen.” Renny Harlinin esikoiskirjan ensimmäinen lause on kuin elokuvasta. Kymmenvuotiaan pöytälaatikkoromaani kertoo poikakodin kasvatista, joka pakeni epäreilun opettajan piinaamana luokkahuoneen ikkunasta vapauteen. Huonokuuloinen ajuri otti pojan kyytiin peltoaukean takaisella kärrytiellä – ja maailma oli auki!

Tarina voisi olla vaikka Harlinin omasta elämästä; Riihimäellä syntynyt, pienenä Helsingin Kulosaareen muuttanut lahjakas poika koki kotimaan taiteellisen ilmapiirin ahdistavana ja luomisen intoa rajoittavana ja löysi ohjaajan taivaan rapakon takaa, Hollywoodista.

Harlin muutti Yhdysvaltoihin Jäätävä polte -filmin kuohun ollessa kiivaimmillaan, mutta tähtäin oli ollut maailmalla jo pitkään. Hänen ei muutenkaan tarvinnut lähteä Suomesta pakon edessä. Koulussa hän oli opettajien – ja tyttöjen – suosiossa, ja kotona hänellä oli rakastava perhe. Ura oli lähtenyt nousuun jo opiskeluvuosina.

Renny Harlin on tehnyt elokuvia Yhdysvalloissa parikymmentä vuotta. Juuri viisikymmenvuotisjuhlia Helsingissä viettäneen ohjaajan elokuvat ovat tuottaneet yli miljardi dollaria. Harlin yltää tuloksella maailman kuudenkymmenen tuottoisimman ohjaajan listalle.

1. painos

Otavan Kirjapaino OY - Keuruu 2009

VOITTOHUUTO ja PK. 3.25e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16,  02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavastoi en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 113 vrk 5 h 43 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 113 vrk 5 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.