Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Esim Opel Kadett D, eli etuveto Kadett 1980- 84 sopiva tunkki. Taitaa sopia yhtä hyvin asconaan samalta ajalta?

-- Alkuperäiset Opelin oma tunkki, suojapussi ja mutteriavain. Normaali käyttökunto, käytetty, Katso kuva.

Myös muita D kadetin osia löytyy, kysy.

****************************

LISÄYS:

Koska tähän joku taas kysymyksiä jätti, ja joka ei sitten enää vastannutkaan mitään  kun olisi pitänyt omiin puheisiinsa vastata, laitetaan tämä nyt kaikille muillekin vastaaville näkyville:

- Löytyy myös ihan samanlainen PELKKÄ tunkki, normaali käytetyn näköinen, TÄYSIN toimiva. SEN saa ostaa etukäteen maksaen ja sitten NOUTAEN hintaan 15€, tai jos lähetettävä, hintaan 19€ + postikulut. Voin laittaa sitten siitä erikseen huudon, JOS joku ostaa. Yksityisviestillä silloin minulle puhelinnumero, tai jos ei ole maksanut huutonetille jolloin ei voi niitä lähettää, laita viestiä kysymyksiin, niin laitan oman sähköpostini YV:llä sinne. Ja välttääkseni noita ajanhukkia kuten em kysyjäkin, VAIN jos lähetät sitten oman puhelinnumerosi asian varmistamiseksi. Sitten vasta laitan uuden huudon siitä halvemmasta.

- HUUTO ON AINA HUUTO, JA TÄMÄ HUUTO KOSKEE KUVATTUA KOHDETTA, HUUDON HINNALLA. - LUE  JA YMMÄRRÄ EDELLÄ OLEVA.

Ps. Ja niitä sopivuuksia maailman kaikkiin muihin autoihin on turha enää äskeisen ajanhukkaajan käytöksen jälkeen kysellä, sen voit itse paremmin selvittää. Kas, kun minulla ei kuitenkaan ole juuri sitä kysymääsi autoa edes koskaan ollut, niin mistäs minä voin tietää? Katso kuva, ja selvitä itse, sinulla paljon paremmat mahdollisuudet siihen jos kerran ko autokin pihasta löytyy. --Tämä myynnissä vain niinkuin kohdekuvaus on!!--

 

********************************************

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
28 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.7.2020 19:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.