Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sisältää jaksot:

TOPI NUORALLATANSSIJANA:
Maija-Veturi tahtoo käyttää ilman lupaa Topin rataosuutta ja keksii juonen. Ja Topi joutuu tahtomattaan melkein nuorallatanssijaksi.

EDWARD, TEPPO JA VALLAN VERRATTOMAT JUHLAT:
Kaikki lapset eivät pääsisikään merenrannalle lomalla rahanpuutteen takia. Teppo ja Edvard haluavat auttaa...

PÖRINÄÄ:
Kirkkoherran mehiläiset karkaavat ja kiintyvät Jaska-veturiin. Miten päästä eroon parvesta mehiläisiä.

KAUAS MERTEN TAA:
Duck-veturiin iskee kaukokaipuu. Harald-helikopteri pääsee kulkemaan kauas merten taakse, veturit vaan sinne minne kiskot ylettyvät.

NAPIT VASTAKKAIN:
Veturi-kaksoset Ville ja Veikko murjottavat toisilleen ja kieltäytyvät työskentelemästä yhdessä. Mutta yhteistyö on voimaa, sen he saavat oppia.

HIILITYNYT VETURI:
Jori saa päähänsä, että hänelle, tärkeälle veturille, kuuluu enemmän kuin yksi hiilivaunu. Ahneus tarttuu myös Jaskaan. Duck tekee Jaskalle pienen kepposen.

PAKO:
Taneli-veturi tapaa Oliverin, joka on määrätty romutettavaksi. Taneli rohkaisee mielensä ja päättää auttaa Oliveria pakomatkalla. Löytääkö Oliver paikkansa rautatiemaailmassa.

OLIVERIN OPETUS:
Oliver-veturi hoitaa hienosti uuden työnsä. Häntä kehutaan. Kehuista ylpityneenä hän ei halua uskoa vanhojen vetureiden neuvoja. Vaunut tekevät uudelle tulokkaalle kapposen.

JUROTTAJA:
Uusi linja-auto on yrmeä ja ilkeä vetureille. Oliver nimeääkin hänet Jurottajaksi. Jurottaja yrittää omia junamatkustajat itselleen. Onnistuuko hän aikeissaan?

ME OLLAAN SANKAREITA:
Ville ja Veikko –veturit rakastavat yllätyksiä ja tylsistyvät, jos mitään ei tapahdu. Pian ei aika käy pitkäksi:kuinka veturi-kaksoset pärjäävät vaunujen järjestäessä heille vähän vaihtelua ja kuinka he selviävät vaaratilanteesta louhoksella.

HEDELMÄLLISTÄ YHTEISTYÖTÄ:
Jaska ylpeilee olevansa aina ajoissa ja väittää, ettei mikään voi estää häntä olemasta aikataulussa. Mutta ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa...


Kuvasuhde: 4:3 Full Screen (1.33:1)
Ääni: Suomi, Ruotsi ( Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: -------
Kesto: n. 1 h
Ikäraja: K-3
 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2018 13:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.