Kuvaus

TUOMAS VETURI 1 EDWARD, TEPPO JA VALLAN VERRATTOMAT JUHLAT

TOPI NUORALLATANSSIJANA--

MAIJA-VETURI TAHTOO KÄYTTÄÄ ILMAN LUPAA TOPIN RATAOSUUTTA JA KEKSII JUONEN. JA TOPI JOUTUU TAHTOMATTAAN MELKEIN NUORALLATANSSIJAKSI.

EDWARD, TEPPO JA VALLAN VERRATTOMAT JUHLAT--

KAIKKI LAPSET EIVÄT PÄÄSISIKÄÄN MERENRANNALLE LOMALLA RAHANPUUTTEEN TAKIA. TEPPO JA EDWARD HALUAVAT AUTTAA...

PÖRINÄÄ--

KIRKKOHERRAN MEHILÄISET KARKAAVAT JA KIINTYVÄT JASKA-VETURIIN. MITEN PÄÄSTÄ EROON PARVESTA MEHILÄISIÄ.

KAUAS MERTEN TAA--

DUCK-VETURIIN ISKEE KAUKOKAIPUU. HARALD-HELIKOPTERI PÄÄSEE KULKEMAAN KAUAS MERTEN TAAKSE, VETURIT VAAN SINNE MINNE KISKOT YLETTYVÄT.

NAPIT VASTAKKAIN--

VETURI-KAKSOSET VILLE JA VEIKKO MURJOTTAVAT TOISILLEEN JA KIELTÄYTYVÄT TYÖSKENTELEMÄSTÄ YHDESSÄ. MUTTA YHTEISTYÖ ON VOIMAA, SEN HE SAAVAT OPPIA.

HIILTYNYT VETURI--

JORI SAA PÄÄHÄNSÄ, ETTÄ HÄNELLE, TÄRKEÄLLE VETURILLE, KUULUU ENEMMÄN KUIN YKSI HIILIVAUNU. AHNEUS TARTTUU MYÖS JASKAAN. DUCK TEKEE JASKALLE PIENEN KEPPOSEN.

PAKO--

TANELI-VETURI TAPAA OLIVERIN, JOKA ON MÄÄRÄTTY ROMUTETTAVAKSI. TANELI ROHKAISEE MIELENSÄ JA PÄÄTTÄÄ AUTTAA OLIVERIA PAKOMATKALLA. LÖYTÄÄKÖ OLIVER PAIKKANSA RAUTATIEMAAILMASSA.

OLIVERIN OPETUS--

OLIVER-VETURI HOITAA HIENOSTI UUDEN TYÖNSÄ. HÄNTÄ KEHUTAAN. KEHUISTA YLPISTYNEENÄ HÄN EI HALUA USKOA VANHOJEN VETUREIDEN NEUVOJA. VAUNUT TEKEVÄT UUDELLE TULOKKAALLE KEPPOSEN.

JUROTTAJA--

UUSI LINJA-AUTO ON YRMEÄ JA ILKEÄ VETUREILLE. OLIVER NIMEÄÄKIN HÄNET JUROTTAJAKSI.  JUROTTAJA YRITTÄÄ OMIA JUNAMATKUSTAJAT ITSELLEEN. ONNISTUUKO HÄN AIKEISSAAN?

ME OLLAAN SANKAREITA--

VILLE JA VEIKKO-VETURIT RAKASTAVAT YLLÄTYKSIÄ JA TYLSISTYVÄT, JOS MITÄÄN EI TAPAHDU. PIAN EI AIKA KÄY PITKÄKSI: KUINKA VETURI-KAKSOSET PÄRJÄÄVÄT VAUNUJEN JÄRJESTÄESSÄ HEILLE VÄHÄN VAIHTELUA JA KUINKA HE SELVIÄVÄT VAARATILANTEESTA LOUHOKSSELLA.

HEDELMÄLLISTÄ YHTEISTYÖTÄ--

JASKA YLPEILEE OLEVANSA AINA AJOISSA JA VÄITTÄÄ, ETTEI MIKÄÄN VOI ESTÄÄ HÄNTÄ OLEMASTA AIKATAULUSSA. MUTTA EI PIDÄ NUOLAISTA ENNEN KUIN TIPAHTAA...

VALMISTUSVUOSI 1994

KESTO 1H PUHUMME SUOMEA

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 109 vrk 12 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 109 vrk 12 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.