Kuvaus

TUOMAS VETURI 3 TUOMAS, PEKKA JA LOHIKÄÄRME

JORI JAKUULUISA VIERAS-

KUULUISA VETURI VIERAILEE RAUTATEILLÄ EIKÄ JORI ISOVETURI PIDÄ SIITÄ, ETTÄ KAIKKIEN HUOMIO JA SALAMAVALOT KOHDISTUVAT VIERAASEEN. HÄN PÄÄTTÄÄ NÄYTTÄÄ KYKYNSÄ.

DONALDIN ANKKA-

HERRA PÄÄTARKASTAJA ANTAA DONALD VETURILLE OMAN SIVURADAN. DONALDIN YLPEILY SAA AIKAAN KUMMALLISIA KUJEITA.

TUOMAS MENEE RAITEILTAAN-

KOULUBUSSI HAJOAA JA TUOMAS VETURI JOUTUU HANKALUUKSIIN YRITTÄESSÄÄN TEHDÄ TÖITÄ KAHDEN EDESTÄ- AUTTAAKO YSTÄVÄ HÄDÄSSÄ?

TUOMAS, PEKKA JA LOHIKÄÄRME-

TUOMAS JA PEKKA OVAT HYVIÄ YSTÄVIÄ, MUTTA PEKKA KIUSOITTELEE TUOMASTA VÄITTÄMÄLLÄ TÄMÄN PELKÄÄVÄN PIMEÄÄ. MUTTA PEKKA SAAKIN ITSE KOKEA PIMEÄSSÄ YÖSSÄ SÄIKÄYTTÄVÄN NÄYN - LOHIKÄÄRMEEN!

DIESEL ISKEE JÄLLEEN-

HERRA PÄÄTARKASTAJA PESTAA PEKKA JA DUCK AVUKSI DIESEL VETURIN. DIESEL SAA KÄYTÖKSELLÄÄN AIKAAN HÄMMENNYSTÄ JA SOTKUA - JOPA VETURILAKON.

HENRIN METSÄ-

HENRI RAKASTAA METSÄÄ. ERÄÄNÄ YÖNÄ MYRSKY KAATAA SIELLÄ PUITA JA TEKEE TUHOJAAN. ONKO MITÄÄN TEHTÄVISSÄ?

MUTAA MATKASSA-

JORI VETURI ON YLPEÄ TYÖSTÄÄN. HÄN EI HALUA OLLA TURHAMAINEN EIKÄ PESETTÄÄ JA PUUNAUTTAA ITSEÄÄN, KUTEN JASKA VETURI. MITÄ MIELTÄ ON ASIASTA HERRA PÄÄTARKASTAJA.

JASKAN JEKKU-

JASKA VETURI TUNTEE, ETTEI HÄNTÄ ARVOSTETA TARPEEKSI JA NIIMPÄ HÄN ALKAA JÄRJESTELLÄ TYÖTEHTÄVIÄ UUDELLEEN ILMAN LUPAA. MUTTA HERRA PÄÄTARKASTAJA SAA TIETÄÄ HÄNEN JEKUSTAAN.

TUOMAS, PEKKA JA POSTIJUNA-

TUOMAS JA PEKKA JOUTUVAT KOVILLE PYSYÄKSEEN AIKATAULUSSA POSTINKULJETUKSESSA. HARALD HELIKOPTERI LEVITTÄÄ HUHUA KOKO POSTIJUNAN LAKKAUTTAMISAIKEESTA.

TUOMAKSEEN VOI LUOTTAA-

JASKA VETURI EI OLE OIKEASTI SAIRAS, VAAN HÄN TEESKENTELEE SAIRASTA. JA TUOMAS RAUKKA JOUTUU HANKALUUKSIIN PITÄESSÄÄN KIINNI LUPAUKSESTAAN AUTTAA TOVEREITAAN.

MAIJA-

NUOTI MAIJA-VETURI EI VÄLITÄ KOKONEEN TOPIN NEUVOISTA JA JOUTUU JÄISESSÄ TASORISTEYKSESSÄ PAHAAN PINTEESEEN. PÄRJÄÄKÖ HÄN SITTENKÄÄN ILMAN APUA.

VALMISTUSVUOSI 1994

KESTO 1H PUHUMME SUOMEA

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 82 vrk 11 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 82 vrk 11 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.