Kuvaus

Tupaantuliaiset    (DVD)
 

Alkuperäisnimi:  Travaux: On sait quand ca commence...

 

Pariisilainen Chantal (Carole Bouquet) on täydellinen nainen: menestynyt juristi, joka puolustaa laittomia maahanmuuttajia ja marssii näiden oikeuksien puolesta; yksinhuoltaja, joka asuu kahden teini-ikäisen lapsensa kanssa mukavassa pariisilaisasunnossa; onnellisesti eronnut ja hyvä ystävä entisen miehensä kanssa. Kaikki on täydellistä. Chantalin rakkauselämä tosin on olematonta.

Chantal päätyy entisen asiakkaansa, intohimoisen Frankie Poncinin (Jean-Pierre Castaldi) syliin. Chantalille riittäisi yksi ilta, mutta rakkaudesta hullaantunut ihailija ei anna periksi, vaan ilmestyy hellittelynimineen yllättäviin paikkoihin.

Kun Chantalin asunnon yläkerrasta vapautuu yksiö, Chantal näkee mahdollisuuden sekä laajentaa asuntoaan ja samalla päästä eroon ihailijastaan tekemällä asunnosta väliaikaisesti asuinkelvottoman. Chantal palkkaa tutun maahanmuuttajan, kolumbialaisen arkkitehdin suunnittelemaan remontin.

Pian Chantal nukkuu muovikyhäelmässä keskellä olohuonetta, seinät kaatuilevat. Ja talo on täynnä laittomia maahanmuuttajia, joiden erikoisalaa ei ole suinkaan putki- tai sähkötyöt vaan fraktaaligeometria. Arkkitehti toteaa, että tämä on vasta alkua, kun katto tulee alas. Brigitte Roüanin (Post Coitum, Animal Triste) komedia yhdistelee hulvattomasti musikaalia (Chantal hoitaa oikeudenistunnot tanssien ja laulaen),neljänkympin kriisiä,ja yhteiskunnallista aktivismia.

Rakkautta & Anarkiaa DVDOhjaaja: Brigitte Roüan


Näyttelijät: Aldo Maccione, Alejandro Piñeros, Alvaro Llanos, Carlos Gasca, Carole Bouquet, Didier Flamand, Ferdinand Chesnais, Françoise Brion, Geovanny Tituaña, Giulia Dussolier, Hong Maï Thomas, Jean-Pierre Castaldi, Lassina Touré, Marcial Di Fonzo Bo, Shafik Ahmad

Kuvamuoto: 1.85:1 anamorfinen
Ääniraidat: Ranska, Espanja - 2.0 Dolby Digital

Tekstitys: Suomi
 

Kesto:
95 min
 

R2

K-3

Suomijulkaisu

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 99 vrk 14 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 99 vrk 14 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.