Kuvaus

HUOMIOI ! OSTAESSASI, ETTÄ TEHO EI VÄLTTÄMÄTTÄ RIITÄ KAIKKEIN TEHOKKAIMPIEN LAITTEIDEN LATAAMISEEN. TARKOITTAA LAITTEITA, JOTKA TARVITSEVAT VERKKOVIRTAA LATAAMISEEN. MYÖS JOTKIN AUTOMERKIT, EIVÄT HYVÄKSY KUIN OMIEN TUPAKANSYTYTINLAITTEIDEN KÄYTTÄMISEN.

Tällä ultra pienellä tupakansytytin paikkaan liitettävällä laturilla lataat kaikki usb-laitteet puhelimet, podit, padit, kamerat, käsikonsolit, Mp3-soittimet jne...

Postikulut 1,20 jolla tulee useampikin laturi.

Katso myös muut huuto.net kohteeni. Yhdistelen useamman kohteen postikuluja. Vastaan mielelläni kaikkiin huutoasi koskeviin kysymyksiin. Katso myös affilinkkini kautta todella edulliset aluekoodivapaat Xbox 360 pelit play-asia.comista. Käyttämällä linkkiäni varmistat myös, joka tilauksen mukana tulevan alennuskupongin. Kopioi osoite ja lisää se omaan osoitepalkkiisi.

http://www.play-asia.com/SOap-23-83-3l1r-71-fc-49-en-84-k.html

Hyväksyn maksutavaksi myös Moneybookers palvelun, jolla voit siirtää helposti ja turvallisesti varoja internetissä. Talletus vaihtoehtoina yleisimmät luottokortit, pankkisiirto. Nordean solo-palvelulla reaaliaikaiset talletukset. Voit myös vastaanottaa varoja. Luottokorttitalletukset ja rahan kotiutus, ovat maksullisia. Varojen siirto palvelun sisällä maksaa max 0,50 €/tapahtuma. Käytä rekisteröitymiseen alla olevaa affiliate-linkkiäni, niin autat pitämään hintoja kurissa. Kiitos tuesta.

https://www.moneybookers.com/app/?rid=2215853

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 104 vrk 6 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.