Tuote on myyty käyttäjälle paivuli hintaan 7 €

Kuvaus

Tupperware® Lasten leivontatarvikkeet

MItat: leivonta-alusta 27,8 x 23 cm, kaulin 19,5 x 3,5 x 3,5 cm, "taikinakulho" Ø 14,5 cm & korkeus 7,5 & vetoisuus 5,5dl, kansi Ø 14,7 cm, mittakannu n. 12 x 8,5 x 8 cm & vetoisuus 250 ml, taikinakaavin=nuolija 11,5 x 3 x 0,8 cm, piparkakkumuotti 5 x 5 x 3 cm   

Kulhon kansi on tiivis.

 

Käytetyt leivontatarvikkeet. Alustan pinnassa on naarmuja ja sen on hieman kellastunut. Taikinakulhon ja kaulimen pinnassa on jonkin verran jälkiä. Mittakannuun on ilmeisesti joskus kaadetta liian kuumaa nestettä, joten sen ei ole enää täysin alkuperäisessä muodossaan. Lisäksi pinnat ovat hieman kellastuneet ja jonkin verran naarmujakin kannussa on. Myös nuolijan pinnassa on jonkin verran naarmuja. Piparkakkumuotti hyväkuntoinen. Leivontasetti on kuitenkin vielä ihan käyttökelpoinen, sillä noista esteettisistä sekoista huolimatta kaikki osat ovat ehjiä.

 

Perheessä ei ole lemmikkejä eikä tupakoida.

Lapset kasvaa, perhe pienenee ja kaikkea ylimääräistä löytyy. Lisäksi muutossa löytyi varastoista paljon ylimääräistä tavaraa. Toivottavasti tavaroille löytyy uusi koti näillä kohtuullisilla hinnoilla ja ovat vielä jollekin toiselle hyödyksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.5.2021 12:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.