Kuvaus

TUTTIRITARI UUDET SEIKKAILUT 1

LUVASSA ON HAUSKOJA, VÄHÄN JÄNNITTÄVIÄKIN JA TUNTEISIIN VETOAVIA TARINOITA TUTTIRITARIN JA LINNAN VÄEN SATTUMUKSISSA. TARINOISSA MUKANA KAUNIS PRINSESSA ESMERALDA. ESMERALDA ON ON HIVENEN ÄKKIPIKAINEN JA ILVISELVÄSTI " MURROSIÄSSÄ." PRINSESSAN ISÄLLÄ, KUNINKAALLA ON HUOLIA. HÄN HALUAISI JO LUOPUA VALLASTA JA VIETTÄÄ VALLATTOMIA ELÄKEPÄIVIÄ, MUTTA KUN KUKAAN PRINSSI EI HALUA ESMERALDAA JA PUOLTA VALTAKUNTAA. NÄISSÄ KOUKEROISSA TOUHUAA TUTTIRITARI, JOKA ON ILMISELVÄSTI IKI-IHASTUNUT ESMERALDAAN JA HALUAISI MYÖS OIKEAKSI RITARIKSI. TUTTIRITARIA EI OIKEIN OTETAT TODESTA JA PRINSSITKIN KIUSAAVAT HÄNTÄ.

SISÄLTÖ:

1. RITARIETSINTÄKUULUTUS-

KUNINGAS ETSII RITARIA, JOKA PITÄII HUOLTA PRINSESSA ESMERALDASTA KN HÄN ON VAPAALLA. TUTTIRITARI HALUAA SEN PAIKAN.

2. KÖYHÄ RITARI-

TUTTIRITARI KUULEE VAHINGOSSA PRINSESSA ESMERALDAN MURHEISTA JA PÄÄTTÄÄ AUTTAA HÄNTÄ, VAIKKA ONKIN VAIN KÖYHÄ RITARI.

3. KADONNUT PRINSESSA-

KUNINGAS ON KAUHUISSAAN: PRINSESSA ON KADONNUT! HÄN LÄHETTÄÄ ULJAAT RITARIT ETSIMÄÄN PRINSESSAA. TUTTIRITARI LÖYTÄÄ PRINSESSAN SATTUMALTA JA SAA AVUSTAAN PALKKION.

4. TOTUUDEN TUTTI-

TUTTIRITARI YSTÄVYSTYY ROBIN HUTTUSEN KANSSA, JOKA PÄÄTTÄÄ RYÖSTÄÄ KUNINKAAN RIKKAUDET. TARVITAAN TUTTIRITARIN NEUVOKKUUTTA JA TOTUUDEN TUTTI, JOTTA KELMIN ROSVON AIKEET SAADAAN ESTETTYÄ.

5. KUMMILAHJA-

KUN HÄTÄ ON SUURI, TARVITAAN HALTIJAKUMMI APUUN. ROBIN HUTTUNEN PUNOO KATALIA JUONIA RYÖSTÄÄKSEEN KUNIKAAN RIKKAUDET. TUTTIRITARI ON VOIMATON, KUNNES HALTIJAKUMMI TULEE APUUN.

6. KUNIKAAN RYÖSTÖ-

VALTAKUNNASSA KAIKKI SEKAISIN. KUNINGAS KATEISSA, RAHASÄKKI VARASTETTU, MAKKARAT HÄVINNEET JA RUSINANTEKIN ON VIETY. EPÄILYT KOHDISTUVAT ROBIN HUTTUSEEN.

7. RITARIKOULU-

TUTTIRITARI HAKEE RITARIKOULUUN. ROBIN HUTTUNEN TARJOAA TUTTIRITARILLE APUA, MUTTA JUONII TAAS RIKKAUKSIA. TUTTIRITARIN ON LAITETTAVA TAITONSA JA TUTTINSA LIKOON, JOTTA KELMI SAADAAN PYSÄYTETTYÄ.

8. KAKSINTAISTELU-

TUTTIRITARI JOUTUU KAKSINTAISTELUUN MUTTA ONNEKSI HALTIJAKUMMI TULEE APUUN. MONEN TAIAN VASTATAIAN AVULLA KAIKKI PÄÄTTYY ONNELLISESTI JA ILMAN TURHIA TAISTELUITA. VALTAKUNNASSA KAIKKI HYVIN!

9. PIPPURITUTTI-

TUTTIRITARI JOUTUU ILKEIDEN RITARIEN KIUSAAMAKSI. TARVITAAN HALTIJAKUMMI JA PIPPURITUTTI. TUTTIRITARI SAA ROHKEUTTA JA KIUSAAJAT KUULEVAT KUNNIANSA.

10. KISSAKUNINGAS-

TUTTIRITARI SÄHLÄÄ HALTIJAKUMMIN TAIKASULAN KANSSA JA TAIKOO KUNINKAAN KISSAKSI. MITÄ SANOO KUNINGAS, MUUTA KUIN MIAU.

11. VÄÄRÄ HÄLYYTYS-

TUTTIRITARIA EPÄILLÄÄN VARKAAKSI JA HÄNEN ON ITSE SELVITETTÄVÄ RIKOS JA PUHDISTETTAVA MAINEENSA. SYYLLISEN TÄYTYY OLLA ROBIN HUTTUNEN JA VIEKKAUDELLA TUTTIRITARI SAA RIKKAUDET TAKAISIN.

TUTTIRITARI - JUKKA LEISTI

PRINSESSA - LIISA PELTONEN

KUNINGAS - PENTTI HELIN

HALTIJAKUMMI - EEVA-RIITTA SALO

ROBIN HUTTUNEN - MIKKO RANTANIVA

RITARIT - VILLE MONONEN JA JANNE LONKA

TUOTANTOVUOSI 2009

KESTO 1H 50MIN

UUDENVEROINEN

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 93 vrk 16 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 93 vrk 16 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.