Kuvaus

WSOY:n julkaisema kovakantinen ja suomenkielinen kirja vuodelta 2003. Sivuja kirjassa on kaikkiaan 202. Kirja on muutoin hyväkuntoinen ja siisti, sen kansissa on kulumaa ja jälkiä vain melko vähäisessä määrin. Tosin kirjan alaselkämyksessä näkyy hivenen aaltoilua sekä pieniä pilkkuja jonkin verran. Hometta saattaa hyvinkin olla, mahdollisesti, mutta ei haise nenään. Joka tapauksessa myyn kirjan tästä johtuen hyvin edullisesti. Lukukappaleena siis menettelee, mutta kirjahyllyyn ei kannata laittaa. (Itsekin olen säilyttänyt tallessa ihan eri paikassa, erillään muista kirjoista.)

Huom. Kuva on internetistä, ei juuri kyseisestä kohteesta. Skannerini ei toimi tällä hetkellä. Kyseessä on siis vastaavannäköinen kohde, tosin kulumaa tms. jälkiä on hivenen, mutta ei häiritsevästi.

Huutokaupan päätyttyä nouto Hämeenlinnasta tai toimitus postitse, jolloin postikulut lisätään mukaan hintaan. Yhdistelen postikuluja tarvittaessa ja tilanteen mukaan siten, että ostajan kontolle tulevat postikulut jäävät mahdollisimman pieniksi. Postikulujen osalta 5,9 euroa on ehdoton maksimi, eli noilla postikuluilla kulkisi myös monia muita kirjoja ja kohteita. Kannattaakin tutustua myös muihin kohteisiini.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

0,60 €
tai
Sulkeutuu 36 vrk 17 h 27 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,60 € Sulkeutuu 36 vrk 17 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.