Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä Ikeasta ostettu toimiva ja tyylikäs tuuletinvalaisin. Valonlähteinä on 3 spottia. Valaisimen saa toimimaan joko tuulettimena tai lamppuna tai molempina yhtä aikaa. Tuuletus käynnistetään (kunhan seinän valokatkaisijasta on laitettu virta päälle) vetämällä lampussa roikkuvasta ketjusta X kertaa (=tuuletusnopeuksia on 3 erilaista). Pienimmällä nopeudella tuulettimen voi pitää päällä esim. kuumassa makuuhuoneessa vaikka läpi yön - viileämmässä on helpompi nukkua.

Valittavissa myös vastakkainen pyörimissuunta eli ns. talvitoiminto, eli lämpimän ilman tuuletus katosta lattiaa kohti.
Lavan säde 60 cm eli tuulettimen vaatima tila on 120 cm.

Meillä ei ole lemmikkieläimiä eikä tupakoida. Tuuletinvalaisin on oikein siistikuntoinen, mutta tarpeeton uudessa kodissa.
Valaisimen suuren koon vuoksi en postita sitä, vaan toimitustapana nouto (tai pk-seudulla myös kuljetusmahdollisuus bensakorvausta vastaan.)


Hakusanat: tuuletin, kattotuuletin, lattiatuuletin, tuuletinlamppu, tuuletinvalaisin, tuuletinkattovalaisin, tuuletin-valaisin, tuuletin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.7.2018 23:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
13.7. klo 0:45

Kiitos lisäkuvasta!
Onko jonkinlaista tietoa laitteen "korkeudesta" (oletan että kyseinen mitta hieman riippuvainen valaisimien asennosta)? [Mahd sijoituspaikan huonekorkeus kriittinen]
Löytyykö jonkinlaisia asennusohjeita eritoten miten sähköt kytketään?

10.7. klo 16:58

Vielä kysyisin onko kaikki osat/varusteet mitä kattoasennukseen tulee tallessa? Löytyykö mahdollisesti myös laitteen asennusohjeet (sähkökytkentäkaavio tms)?

10.7. klo 10:11

Onko mahdollista saada kuva josta ilmenee miten laitteen moottoriosa ja kattokupu ovat kiinnitettyinä toisiinsa, laitteen ollessa ripustettuna/kattoon asennettuna (kiinnostaisi tietää onko näiden osien välissä jonkinlainen tankorakenne)?

12.7. klo 16:26

Kuva kattokiinnikkeestä lisätty.

9.7. klo 16:37

Onko itse tuulettimen moottoriosan ja kattoon kiinnitettävän osan välissä jonkinlainen tanko? Siinä tapauksessa kysyisin voidaanko tuuletin asentaa ilman kyseistä "välikappaletta"? (Kuvien perusteella mahd. tankorakenne saati sen pituus ei saa selville)

muokattu 12.7. klo 16:29

Tuulettimen kiinnike ruuvataan normaaliin kattovalorasiaan, josta on irroitettu töpselillinen peitelevy. Kaksi johtoa kiinnitetään sokeripalaan ja tuuletin itsessään kiinnitetään kiinnikkeeseen 4 mukana olevalla ruuvilla.

9.7. klo 13:12

Mikä on tuulettimen (suurin) läpimitta? Onko tuuletin varustettu ns. talvitoiminnolla (vastakkainen pyörimissuunta)?

muokattu 10.7. klo 18:01

On vastakkainen pyörimissuunta valittavissa - tuo talvitoiminto unohtuikin mainita.
Tuulettimen säde on 60,5 cm, joten max. halkaisija on 121 cm.