Kuvaus

Twister-peli

Hasbron peli sopii koko perheelle! Lisää hauskuutta juhliin ja perheiltoihin pelillä, joka panee sinutkin solmuun! Twister-pelissä on nyt mukana uutta akrobatiaa. Pyöräytä spinneriä ja katso mitä on seuraavaksi tulossa, samalla kun yrität pitää jalat ja kädet lattialla! Oikea jalka punainen! Pystytkö siihen? Vasen jalka vihreä… hei, hyvin sujuu! Jos polvi tai kyynärpää koskettaa mattoa tai kaadut kumoon, joudut pois pelistä. Ole viimeisenä pystyssä niin voitat!

Koko perheen lautapeli, jonka ikäsuositus: 6+. Peliaika noin 10  min ja pelaajien lkm: 2+. Alkuperäinen setti - mukana suomen-, ruotsin-, norjan- ja tanskan kieliset ohjeet. Erittäin hyväkuntoinen / uudenveroinen, jossa ei mitään mainittavaa puutetta.

Kannattaa katsoa muutkin kohteeni! Kaappien SIIVOUS käynnissä, joten myynnissä / myyntiin tulossa yhden tytön sekä äidin ihanuuksia, leluja, kirjoja ja astioita. Yhdistelen postikuluja. Kohteen toimituskuluihin merkitsen toimituksen halvimman mahdollisen toimitustavan mukaan. Toimitan toki muullakin tavalla, mikäli ostaja niin toivoo, muuta tällöin varmistathan aina toimituskulut myyjältä.
 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 19 h 6 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

11 € Sulkeutuu 66 vrk 19 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.