Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Avaamaton, muoveissa.
(Tätä peliä on jaettu maksutta oppilatoiksiin vuonna 2004.)

SAK on julkaissut oppilaitosten käyttöön uuden Työelämässä-lautapelin. Peli soveltuu erityisesti yhteiskuntaopin, oppilaanohjauksen, taloustiedon ja kaupallisten aineiden oppitunneille.

Työelämässä-peli on oppilaskeskeinen opetusmenetelmä, joka tarjoaa tärkeitä työelämään ja talouteen liittyviä tietoja ja jossa oppimista tapahtuu itse pelaamalla ja muita pelaajia kuuntelemalla. Pelin avulla voi tutustua mm. työsopimuksen tekoon, työturvallisuuteen vaikuttaviin seikkoihin, ammatillisen järjestäytymisen ja edunvalvonnan merkitykseen sekä kansantalouden perusteisiin.

- Työelämässä-peli tavoittaa useita eri ikäluokkia. Peli soveltuu kaikille yläasteen, lukion ja ammatillisen toisen asteen oppilaitosten oppilaille, mutta sitä voidaan käyttää myös joidenkin ammattikorkeakouluopintojen yhteydessä, kertoo SAK:n koulutussuunnittelija Reijo Päivärinta. Päivärinta on yksi pelin tekijöistä yhdessä historianopettajien Jari Pönnin (Harjun koulu, Lohja) ja Aki Valtasen (Armilan koulu, Lappeenranta) kanssa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.2.2018 11:46

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.