Kuvaus

[0117]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottupainos TYÖPAIKKAKIUSAAMISESTA kertovan kirjallisuuden ystäville.

MAKSAA TILATESSA 20.00e + PK -> KATSO   https://www.opettajantietopalvelu.fi/Ilona-Korhonen/Ty%C3%B6n-taso-riitt%C3%A4m%C3%A4t%C3%B6n.html
 

Ilona Korhonen: Työn taso riittämätön

Kertomus työpaikkakiusaamisesta 

Kumpi on pahempi: kuunnella solvauksia työpaikalla vai olla työttömänä? Tositapahtumiin perustuva teos kertoo kansalaisjärjestössä työskennelleen Heidin tarinan. Se pukee sanoiksi työpaikkakiusatun ja työttömän ajatuksia työelämän epäreiluudesta, kiusaajien kohtuuttomuudesta ja itsetunnon murenemisesta. Toisaalta kirja kuvaa myös työkavereiden kannustusta ja iloa uuden työn löytymisestä.?

"Miksei kukaan sanonut, että maisterin paperit eivät välttämättä takaa työpaikkaa? Miksi irtisanomisvaiheessa työttömiksi jääviä säälitään, mutta jo parin viikon päästä työtön on luuseri, jonka työttömyys on oma vika? Kumpi on pahempi, kuunnella päivittäin solvauksia työpaikalla vai olla työttömänä?

Heidi työskenteli nelisen vuotta kansalaisjärjestössä, jonka työilmapiiri muuttui päivä päivältä ahdistavammaksi. Hän joutui äitiyslomalta palattuaan pomojensa silmätikuksi, ja häntä syytettiin kaikesta mahdollisesta. Lopulta mitta täyttyi, ja Heidi jäi työttömäksi ja lapsen kanssa kotiin. Uuden työn etsiminen oli haastavaa: työhaastatteluissa käyminen ja hakemusten lähettäminen muodostui työksi, josta ei saanut palkkaa.

'Työn taso riittämätön' pukee sanoiksi työpaikkakiusattujen ja työttömien ajatuksia työelämän epäreiluudesta, kiusaajien kohtuuttomuudesta, loputtomasta työnhausta ja itsetunnon murenemisesta. Toisaalta kirja kuvaa myös työkavereiden kannustusta, vilpitöntä innostusta omasta työstä vaikeasta ilmapiiristä huolimatta ja iloa ja helpotusta, kun uusi työ löytyy.

FM Ilona Korhonen (s. 1968) on koulutukseltaan sosiaaliantropologi. Hän on työskennellyt lähes kymmenen vuoden ajan eri kansalaisjärjestöissä, ja nykyisin hän on projektipäällikkönä valtionhallinnossa."

---------------------------------------

"Olipa kiva yllätys löytää tällainen kirja. Nyt kesälomalla sain vihdoin kirjan luettua ja se todellakin antoi ajattelemisen aihetta..
Kirja on varsin todenmukainen kuvaus siitä, millaista henkinen kiusaaminen työpaikalla voi pahimmillaan olla. Jokainen meistä varmaan on jollakin tasolla kokenut jonkinlaista "kismaa" työtoverin tai esimiehen taholta, mutta toivottavasti tämän tasoinen kiusaaminen ei olisi kovin yleistä.
Suosittelen kirjan lukemista, jospa jokainen meistä tuntisi pienen piston sydämessään...miten kohtelemme työkaveria??"
- Helena, Karhula

1. painos

Atena

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2010

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN
 

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ PK:lla 6,95e SAA TOISTAISEKSI TULEMAAN 10 KG TAVARAA

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 100 vrk 16 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 100 vrk 16 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.