Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, OK iskussa oleva ensipainos GLOBAALIN TALOUDEN diggareille.

Työpaikkana maailma - Lähtijöiden näkökulma Globaaliin talouteen

toimittanut Minna ruckenstein

Talouspolitiikka ja yritysuutiset hallitsevat keskustelua globalisaatiosta. Mutta suurilla muutoksilla on aina myös inhimilliset kasvot. Minna Ruckensteinin toimittaman kirjan lähikuvissa puhuvat maailman kaupunkikeskuksissa asuvat suomalaiset huippuammattilaiset.
Kirja sukeltaa eurovirkamiesten arkeen Brysselissä ja insinöörien vapaa-ajan viettoon Shanghaissa. Yritysjohtajat arvioivat elämäänsä Moskovassa ja sairaanhoitajat pakkaavat laukkujaan Englannissa. Selviää myös, miten suomalainen koti-isä pärjää Tokion hiekkalaatikoilla, kun uravaimon päivät venyvät iltamyöhään.
Kirja auttaa ulkomaille lähtevää valmistautumaan edessä oleviin haasteisiin ja palaajaa luotaamaan kokemuksiaan. Tutkimuksellinen tausta-aineisto laajentaa näkökulmaa Suomen kannalta keskeisiin kilpailutekijöihin.

1. painos

Edita Prima Oy -  Helsinki 2004

KIRJA PAINAA 624 grammaa

VOITTOHUUTO JA PK.  5,95e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 0819, 0319, 0518, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

-----------------------------------------

Asiasanat: työskentely-ulkomailla suomalaiset maastamuutto globalisaatiokansainvälistyminen työelämä henkilöhistoria 
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Yhteiskunta > Valtio-oppi. Politiikka >Ihmisoikeudet. Kansalaisen asema yhteiskunnassa > Siirtolaiset. Pakolaiset

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 16 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,95 € Sulkeutuu 66 vrk 16 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.