Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Siistejä yhdellä tytöllä käytössä olleita 134/140 kokoisia vaatteita. Toki jotain käytönjälkiä varmasti löytyy, mutta ovat kaikki mielestäni vielä täysin käyttökelpoisia ja osa hyvinkin siistejä vähän käyttökertojen ja valmistajan laadun mukaa.
Kuva 1 Mekot Pomp de lux ja Nosh. Siistit kauniit mekot. Kuvassa säilytyksestä hiukan pölyiset ja ruttuiset. Erityisesti Nosh collegrmekko oli mielestäni hauska. Helma pyörähti mukavasti koulun tanssiesityksessä =oD (kengätkin löytyis omana kohteenaan jos koko sopii)
Kuva 2 Benettonin pallohelmainen mekko oli kesäsuosikki ja aika paljon pidetty, mutta mielestäni vielä ihan kelpo mekko kesään. Pomp de lux shortsit, L&B frilla hamonen ja frilla paita.
Kuva 3 Neljät housut Lindex, Polarn o pyret, H&M ja Neomondo. Neomondon housuissa on jo kovasti käytön jälkeä, mutta laitoin pakettiin koska olivat mieluista ja vielä toimivat hyvin pihakäytössä housuina joita ei ainakaan tarvitse varoa missään seikkailuissa.
Kuva 4 Polarn o pyret shortsihaalari, Nosh haalari ja Metsolan yöpaita. Siistejä kivoja vaatteita yö ja olokäyttöön.
Kuva 5 Myllymuksujen collegehaalari. Kuvassa säilytyksestä tosi ruttuinen, mutta ehyt ja pesun jälkeen siisti olo ja puuha-asu. Tämä päällä on oltu tonttuna ja supersankarina =oD (Käsikirja Supersankareille Elias & Agnes Våhlund)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.12.2023 10:51
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.