Tuote on myyty käyttäjälle MarMarasse hintaan 65 €

Kuvaus

Postimerkki Venäjän sotalaiva, Ukraina, alkuperäinen F, rajoitettu sarja, sektori 2, postimerkissä on Moskova, Venäjän ylpeyden symboli ja suurin laiva, ja muutama päivä postimerkkien painamisen jälkeen se upposi. Tämä leima on vielä symbolisempi, Volodymir Zelensky sanoi, että ainoa suunta, johon venäläiset alukset voivat liikkua, on pohjaan. Se on nyt todellisuutta, leiman laiva on osa historiaa, joka tapahtuu silmiemme edessä, lause, josta on tullut symboli ukrainalaisten puolustajien lujuudesta.

Ukrainan postilaitos itse järjesti postimerkin suunnittelukilpailun, jonka johdosta julkaistiin merkki 12. huhtikuuta 2022 nimellä ”Russian Warship, Go F**k Yourself!"

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
65 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.6.2022 21:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
9.6. klo 1:37

.

8.6. klo 21:15

Ukrainaa lahjotaan ulkomaista, mm maailman talousfoorumi maksaa noille pitääkseen sotateatteria kaikille, jotta samalla kuten suomen hallitus voisi sitä yk agenda 2030 hiljaisuudessaan edistää.
Herätys jo.

8.6. klo 21:14

Sota on tahalleen järkättyä jotta voisivat kaikki ne bilderbergit ja vapaamuurarit jne saavuttaa uuden maailmanjärjestyksen mm saamalla natoaan laajennettua kuten natsit joskus ww2 aikaan
Nyt laitettu syyttelee toisiaan esim "putinisti" kun uskotaa mediaa

8.6. klo 21:13

Mutta ei, halutaan vaan uskoa kaikki mitä mediat ja poliitikot jne meille kertoo vaikka tiedetään hallituksen olevan täynnä vapaamuurareita joista tiedetään että palvoo valheitten kuningasta eli saatanaa.

8.6. klo 21:12

Koko aika koitetaan turhaan kaikkea propagandaa jne niellä kun ei edes kansalaiset itse ole päättäneet tutkia asioita, ja mennään sitte syyttelee jostain "erimielisyydestä", ku jos vaan keskityttäis syihin ja selviin totuuksiin et mm miks sotaa meneillään

8.6. klo 21:11

No kuules, tästä nyt voisi mennä sanomaan että putin itse on kieltänyt kaikki vapaamuurarit, bilderbergit, rothchildit jne jotka varmaan maailman pahuuksissa takana, ja ukrainaa palkataan ulkomaista zelenskille että näyttelisi sankaria.