Kuvaus

[AC1015] 

Kuvanmukainen  HYVÄSSÄ  iskussa oleva kovakantinen painos Kenraali ADOLF EHRNROOTH diggareille.

Ulla Appelsin: ADOLF EHRNROOTH, Kenraalin vuosisata

MUISTOKIRJOITUS ELISABETH REHN

MUISTOPAINOS Adolf Ehrnrooth 1905-2004 

Jalkaväenkenraali Adolf Ehnrooth näki omin silmin koko kuohuvan 1900-luvun, aina Suomen itsenäistymisestä uuden vuosituhannen alkuun asti. Hän koki Venäjän vallankumouksen, kieltolain, lapuanliikkeen ja sotien ajat. Hän näki kasakkaratsukoiden laukkaavan kotitilansa pellolla ja kuuli kuularuiskujen papatuksen kaduilla vapaussodan aikana.Hän näki kahtiajakautuneen kansan vuosia myöhemmin yhtenäisenä puolustavan maata Neuvostoliiton hyökätessä ja saman hyökkääjän myöhemmin hajoavan.Tähän kirjaan on koottu jalkaväenkenraali Adolf Ehrnroothin muistoja Suomen historian taitekohdista. Hänen muistojaan, meidän historiaamme.

7. painos, muistopainos 2004

Gummerus Kustannus Oy
Ajatuskirjat

Gummerus Kirjapaino OY - Jyväskylä 2004

VOITTOHUUTO ja PK.  2,00e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 1 vrk 16 h 58 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 1 vrk 16 h 58 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.