Kuvaus

[AC0816]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos "valkokaulus rikollisuuden" diggareille.

Lue tästä kirja kaverista joka oli pääsyyllinen STS pankin romahdukseen 90-lvulla. Kyseinen henkilö kavalsi STS-pankin rahoja 11.2 miljoona ja teki jälkeenpäin sen hetkisen valtionvarainministeri Arja Alhon kanssa diilin, että jos hän palauttaa 10%:a varastamistaan rahoista niin loput unohdetaan, kuten myös syytteet ko.asiasta ym. Tämän jälkeen tämä heppu katosikin välittömästi julkisuudesta ilmaseksi saadun 10 miljoonan kanssa (Suomen kansalaisten rahoja), grrrrr!!  TÄMÄ MIES ON KONNA isolla K:lla. 
 

Ulpu Iivari: Lähikuvassa ULF SUNDQVIST  

Ulpu Iivari kertoo lahjakkaan demaripoliitikon rakettimaisesta noususta yhteiskunnan ja talouselämän eliittiin, mutta myös uran tuhoutumisesta ja vaikeuksien selättämisestä. Ulf Sundqvistin nimi tuo yhä monen mieleen 1990-luvun pankkikriisin ja laman. Ystävien, työtoverien ja poliittisten vastustajien haastattelut avaavat oven suomalaisen politiikan kamareihin ja saavat myös pohtimaan 2000-luvun talouskriisiä.

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2009

VOITTOHUUTO ja PK.  3.25e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,25 €
Sulkeutuu 78 vrk 6 h 26 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,25 € Sulkeutuu 78 vrk 6 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.