Kuvaus

Kaksi upeaa VHS-elokuvaa

UNBREAKABLE -särkymätön ja PEARL HARBOR

Vain minulla olleet ja hyvin pidetyt ja hoidetut osto-kasetit.

  • UNBREAKABLE -särkymätön

Elokuva v.2000 Trilleri

Kesto 117 min

Unbreakable on v. 2000 amerikkalainen supersankari trilleri elokuva kirjoitettu, tuottanut ja ohjannut M. Night Shyamalan , ja pääosassa Bruce Willis ja Samuel L. Jackson rinnalla Robin Wright ja Spencer Treat Clark . Elokuvassa turvamies nimeltään David Dunn selviää kauhistuttava junaonnettomuus. Tapahtuman jälkeen, avulla manipuloiva vammaisten sarjakuvan liikkeen omistaja nimeltään Elijah Price, hän saa tietää, että hänellä on supervoimat. Kun Dunn tutkii ja vastustaa vastahakoisesti hänen voimavarojaan yrittäessään selviytyä vaikeasta perhe-elämästä, hän alkaa torjua rikollisuutta ja oppii Elijah Pricein todellisen luonteen.

  • PEARL HARBOR

Elokuva v.2001 Toiminta

Kesto 176 min

Pearl Harbor on 2001 amerikkalainen romanttinen ajan sota elokuva ohjannut Michael Bay , tuottama Bay ja Jerry Bruckheimer ja kirjoittanut Randall Wallace . Se tähteä Ben Affleck , Kate Beckinsale , Josh Hartnett , Cuba Gooding Jr. , Tom Sizemore , Jon Voight , Colm Feore ja Alec Baldwin . Elokuva on dramaattinen mukaelma Japanin hyökkäys Pearl Harbor joulukuussa 1941 ja Doolittle Raid .

Huolimatta siitä, että arvostelijat arvostelivat yleisesti negatiivisia arvosteluja, elokuva oli merkittävä box office -hahmo, joka sai 59 miljoonan dollarin avajaisviikonloppuna ja lopulta lähes 450 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Se oli ehdolla neljä Oscar , voittaa kategoriassa Best Äänileikkaus . Kuitenkin oli ehdolla myös kuusi Golden Raspberry , mukaan lukien Worst Kuva . Tämä merkitsi Osallistumispalkinnon voittajaksi valitun Worst-Picture-ehdokkaan ensimmäistä esiintymistä

Molemmat on hyvin pidettyjä ja hoidettuja videoita.

Minulla on myös muita VHS-elokuvia myynnissä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 46 vrk 9 h 38 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 46 vrk 9 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.