Kuvaus

UNIEN SALATTU MAAILMA. JOKAISELLA UNELLA ON SELITYKSENSÄ. Suomennos: Lippo Salonen. Piirrokset: Jussi Bohm. 1982 Oy Valitut Palat – Reader’s Digest Ab. Suomessa painettu 64-sivuinen vihkomallinen nide (18 x 10 cm), lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Unien salattu maailma (1982) perustuu teokseen How to Interprent Your Dreams (1981 Readers Digest Association South Africa; alkuperäisteos 1973 Wilhelm Heyne Verlag, München).

Unien salattu maailma (1982) -teoksen esipuheen mukaan “Unet antavat meille kuvallisen kielen välityksellä tietoa alitajuntaamme kätketyistä kokemuksista ja muista alitajuisista toiminnoista. Unikuvat ja unen tapahtumat ovat vertauskuvallisia, niin omituisilta ja merkityksettömiltä kuin ne saattavat vaikuttaakin. Unien tieteellinen tutkimus, jonka uranuurtajia olivat Freud ja Jung, vertailee unimateriaalia sen symboliseen sisältöön, ja unista on muodostunut psykoterapien tärkein apuväline sielun tiedostamattomien kerrosten tutkimuksessa. Unisymbolit ovat paitsi yleisinhimillisä myös huomattavasi kulttuuripiiristä sekä kansallisista seikoista ja ennen kaikkea yksilön omasta kokemusvarastosta ja suhtautumistavasta riippuvia. Suomennosta on sen vuoksi paikoitellen laajennettu eräin yksityiskohtaisin unikuvin ja yleisin tulkintaviittein.”
 

Lisätty:

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
tai
Sulkeutuu 75 vrk 16 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 75 vrk 16 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.