Kuvaus

Myytävänä upea Suomen lumimaisemissa otettu kuva Itä-Suomesta. Kuvassa kaksi tonttua kilpasilla, Postikortti paikallisen valokuvaajan kuvaamana.  Näitä on myynnissä vain pieni erä. Salamasta ylimääräisiä "välähdyksiä". Kortin toinen puoli valkoinen, ei viivoitusta.

Kortin koko:

10,5 cm x 14,8 cm

1,00 € kpl

Nyt myös myynnissä uusia kortteja esim. uniikilla kuvalla oleva YO-kortti ja hyasinttiara-kortti.

Muitakin postikortteja myynnissä, jokainen uniikki sarja ja pienet erät. Mukaan ei tule kirjekuorta. Useamman kortin saa yksillä postikuluilla.

Kaksi myynnissä olevista postikorteista SUOMI- ja YO-kortti ovat  valokuvausta ja piirtämistä harrastavan erityisnuoren kuvaamat.

Pahoittelen huonoa kuvan laatua, salamat ja valot heijastuivat pinnasta. Kortti on paljon  kauniimpi luonnossa. 


Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Kortti, posti, postikortti, kulkematon, maisema, lumi, luminen, tonttu, tontut, kilpailu, joulu, jouluisa, jouluinen, juhla, sukset, kelkka. Erityis, erityispiirteet, erityinen, oppimisvaikeus, Asperger, ADHD, ADD, dysfasia, erityisvaikeus, autismi, erilainen, erilaisuus, erikoispiirteet, lahjakas, lahjakkuus.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 € / kpl
Sulkeutuu 66 vrk 22 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 66 vrk 22 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.