Kuvaus

Huutokuva.net

MART LAAR

UNOHDETTU SOTA - Viron aseellinen vastarintaliike 1944-1956

GRENADER 2005

Nidottu, pehmeäkantinen kirja. Sivut siistit, ei merkintöjä. Kansissa vain lievää käsittelyn jälkeä. Postikulut 2 € ostajalle.

Yli kymmenen vuotta kestänyt aseellinen vastarinta neuvostomiehitystä vastaan on Viron historian sankarillisimpia vaiheita. Viron metsissä käytiin vuosina 1944-1956 ankaria taisteluita, jotka jäivät valitettavan vähälle huomiolle ja vaille tunnustusta.

-Tuhannet miehet ja naiset antoivat henkensä Viron vapauden puolesta tässä unohdetussa sodassa. Heidän vastarintansa oli alusta pitäen toivotonta ja tuhoon tuomittua. He eivät kyenneet pelastamaan sen enempää kotimaataan, itseään kuin laheisiään.

-Mutta heidän taistelunsa pelasti koko Viron kansan. Se synnytti vastarinnan perinteen, joka kesti läpi neuvostomiehityksen ja johti lopulta Viron itsenäisyyden palauttamiseen.

-Loppujen lopuksi metsäveljet olivat voittajia: Viro sai itsenäisyytensä ja Neuvostoliiton imperiumi pyyhittiin maailmankartalta.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
tai
Sulkeutuu 52 vrk 16 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 52 vrk 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.