Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Räiskintäklassikko Unreal saa virallisen, yksinpelattavan jatko-osan. Unreal II® - The Awakening sijoittuu samaan kuvitteelliseen scifi-maailmaan kuin alkuperäinen Unreal-peli, mutta kakkososassa on eri päähahmot ja sijainnit.

Unreal 2 ei siis jatka ykkösosan tarinaa. Pelaajana olet ainoa Lain edustaja jossain kaukana avaruudessa. Jokainen 13 tarinasta sijoittuu eri omaleimaiselle planeetalle, esim. Archeronin planeetalle. Peli on visuaalisesti moni-ilmeinen, vaikka ensimmäisen Unrealin sadunomainen värikkyys on muuttunut realistisemmaksi. Kenttien yhteisenä teemana on niiden avararakenteisuus. Suuri osa toiminnasta tapahtuu ulkosalla.

Unreal 2 puhaltaa muutenkin uusia tuulahduksia räiskintäpeleihin kekseliäillä puolustustehtävillä. Niissä joutuu esim. suojelemaan pakkolaskun tehnyttä miehistöä tai linkkitornia pystyttävää tiedemiestä. Apuna on onneksi maahan asetettavia energia-aitoja ja tykkitorneja, käskytettäviä joukkuetovereita jne. Viholliset antavat kunnon vastusta, esim. Skaarj-soturit osaavat suojautua vetämällä suojakilven eteensä. Myös pitkälle mietityssä asevalikoimassa jokaisessa aseessa on oma koukkunsa. Komeat liekki- ja partiklaefektit, yksityiskohtainen ja hyvin suunniteltu grafiikka.

Pelaajan tukikohtana toimii avaruusalus Atlantis, jonne palataan jokaisen tehtävän päätteeksi. Pelissä on yli kymmenen ympäristöä jokainen omine erillisine piirteineen ja ominaisuuksineen. Pelin kulku etenee yhdessä kertojan mukaan sekä suoritetuista tehtävistä. Peli on kuitenkin suunniteltu siten, että jokainen tapahtuma on nopeatempoista ja intensiivistä, luonnollisine hengähdystaukoineen kun palaat Atlantikselle taistelun jälkeen. 15 asetta, mukana suosikit Unreal-pelistä. Yli 24 vihollista lyötäväksi. Reaaliajan vuoropuhelu varmistaa nautittavan ja sujuvan pelaamisen.

Kotelon kunto: Hyvä
Levyjen kunto: Tyydyttävä
Manuaalin kunto: Hyvä
Tuotenumero: PC4581
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.9.2017 22:10

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.