Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

LUETHAN KOKO KUVAUKSEN ETTEI MITÄÄN TÄRKEÄÄ JÄÄ HUOMAAMATTA!

Täysin uudenveroinen, parempi kuin avaamaton muoveissa, koska: On omia kokemuksia muoveissa olleista koteloista, jotka ovat olleet sisältä rikki ja levyistä, jotka ovat olleet joko: a) naarmuilla b) sotkussa c) vääriä d) kokonaan poissa.

Niin, sitähän ei voi puoleen eikä toiseen todistaa, olenko katsonut vai en, mutta Blu-ray Disc:hän on joka tapauksessa tuote, joka ei katselemalla kulu eli ESIMERKIKSI kerran katsottu Blu-ray Disc on täysin identtisessä kunnossa katsomattomaan nähden eikä siis verrattavissa vaikka autoon, jolla on ajettu n kilometriä. Loppujen lopuksi merkitystä onkin ainoastaan seuraavalla kysymyksellä: "Kumman ostat mieluummin: tuotteen, joka EHKÄ on ehjä vai tuotteen, joka on tarkistettu, että se VARMASTI on ehjä?" (Mahdollisista valmistusvirheistä en voi tietää.)

Mielestäni positiivisen palautteen ansaitsemiseksi toimituksen on oltava nopea ja siksi pyrinkin siihen, että tavara lähtee postiin viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on kirjautunut tililleni (pyrkisin takaamaan vieläkin nopeamman postituksen, mutta lääkärini on sanonut, että minun tulee välttää stressiä).
 

 

Ryan Bingham (Oscar®-voittaja* George Clooney) elää korkealentoista elämää. Hän on yrityssaneerausammattilainen, jonka arvostama elämä tien päällä menee vaakalaudalle juuri, kun hän on saavuttamaisillaan lentoyhtiön kymmenen miljoonan kanta-asiakasmailin rajan. Ja juuri kun hän on tavannut unelmiensa kanta-asiakaslentäjänaisen, Alexin.

Kriitikkojen ja yleisön kiittämä "Up in the Air on valoisa ja synkkä, hilpeä ja traaginen, poukkoileva ja älykäs, romanttinen ja tosi".

Voitti käsikirjoituksesta sekä Golden Globen että BAFTA Film Awardin vuonna 2010.

*) Syriana (2005)

 


Muovikotelo (yhteispohjoismaiset kannet).
Ainakin B-aluekoodi (eli Eurooppa).

EKSTRAT:

  • Commentary by writer/director Jason Reitman, director of photography Eric Steelberg and first assistant director Jason Blumenfeld
  • Shadowplay: Before The Story
  • Deleted Scenes with Optional Commentary by Jason Reitman
  • Teaser
  • Trailer
  • American Airlines Prank

 


TEKSTIT:
mm SUOMI, svensk, nørsk

Kuva:
1.85:1 1080p 24fps

Ääni:
English dts-HD Master Audio 5.1
ym.Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,55 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.8.2018 22:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.