Tuote on myyty käyttäjälle slaavitar hintaan 19,50 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (5kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! UPEA 1960-Luvun HOPEAKORU VINTAGE/RETRO, SUOMALAISET HOPEALEIMAT 813H!!! Hopeakorun kokonaiskorkeus lenkkeineen 3,2cm ja leveys 2cm. Keskellä violetti Ametisti. Takana Hopealeima 813H =Suomessa käytetty hopean pitoisuusleima 813/1000 osaa Hopeaa. Vintage/Retro Hopeakoru, 60-Luku!!! Kunto hyvä kuvien mukainen. Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.                     

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen, postikulut kotimaassa Postin hinnaston mukaan joko tavallisella 1LK kirjeellä 1,50eur tai kirjatulla kirjeellä(seurantakoodi) 9,20eur. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Lisätty 15.1.2019 21:47

Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
19,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.1.2019 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
12.1. klo 20:33

Iltaa.

Osaatko sanoa onko ametisti aito vai synteettinen kivi?

12.1. klo 22:13

Hei! en ole tutkinut, sillä ametisti on ollut kautta aikojen korukivenä kuitenkin niin yleinen ja se on periaatteessa kvartsia. Mielenkiintoisempaa ja mielestäni pointti tässä korussa on se, että tämä on hieno vintage 60-Luvun retro Hopeakoru.